Aboubakar için transfer açıklaması! "İlgileniyoruz"

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılacağı konuşulan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar için Gremio'dan transfer açıklaması geldi.

GİRİŞ 03.01.2024 11:45 GÜNCELLEME 03.01.2024 12:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilya Serie A ekiplerinden Gremio ile adı anılan Beşiktaşlı Vincent Aboubakar hakkında Brezilya temsilcisinin futbol direktörü Antonio Brum'dan açıklama geldi.

Kamerunlu forvetin, Brezilya ekiplerinden Gremio'nun transfer listesine girdiği yazılıyordu. Bu iddialarla ilgili ekiplerinden Gremio'nun Futbol Direktörü Antonio Brum, Brezilya basınına konuştu.

'ŞARTLARINI ARAŞTIRIYORUZ'

Gremio'nun Futbol Direktörü Antonio Brum, "O harika ve ilgilendiğimiz bir golcü. Lewandowski ve Suarez seviyesinde. Şartlarını, ücretini ve Brezilya'ya gelip gelmeyeceğini araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

2025 yılına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon oynadığı 22 maçta 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Unutmayan vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Bonservisini 5 kuruş olarak açıklayıp satışa çıkarsınlar.
    Cevapla
  • Kartal1 3 ay önce Şikayet Et
    Trabzon yada fener kaçırmayın, adam gerçekten iyi, aybaba guarezmayı oynatmadı gençliğinde kadro dışı bıraktı gitti sonra geri geldi guarezma yıllarca oynadı abubakar takır takır atıyor pas gelince pasör yok en iyi oyuncusu abubakar, adamlar biliyor kalitesi ni, görevini yaptı, attı her hafta, yoksa Brezilya da yokmu, para yok onun için satılıyor
    Cevapla
  • XXL 3 ay önce Şikayet Et
    Fb alabilse KESİN ŞAMPİYON
    Cevapla