Beşiktaş, Amir için 7 milyon Euro istiyor!

Amir Hadziahmetovic için İtalyan takımları devreye girerken, Siyah-Beyazlılar oyunucunun bonservis bedelini 7 milyon Euro olarak belirledi.

Beşiktaş, Amir için 7 milyon Euro istiyor!
Beşiktaş, Amir için 7 milyon Euro istiyor!
GİRİŞ 02.01.2024 09:43 GÜNCELLEME 02.01.2024 11:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlıların deneyimli orta sahası Amir Hadziahmetovic, İtalyanlar'ın ilgi odağında. Adı sezon başında da Çizme ekipleriyle anılan Boşnak futbolcu için Serie A'dan iki kulübün nabız yokladığı öğrenildi.

Bu takımlardan birinin Udinese olduğu belirtilirken, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun da İtalya seçeneğine oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

Resmi teklifin gelmesi halinde Beşiktaş yönetimi, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya karşılık 7 milyon Euro bonservis talep edecek.

Bu sezon 27 karşılaşmada forma giyen Amir, toplam 6 asist gerçekleştirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Bİ KİŞİ 4 ay önce Şikayet Et
    5 milyon bile vermezler hayal kurmayın sağa sola uzun pas yapmaktan başka bişey yaptığı yok ha bu paslar neticelenmiyor ayrıca markajdaki adama 20 metre pas atmak iş değil top kaybıdır
    Cevapla
  • Engin3368 4 ay önce Şikayet Et
    Amir gonderilirmi ya.yonetim kim var kim kaldiki artik oynatacagin
    Cevapla