Beşiktaş iki transferi bitirmek için harekete geçti!

Yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar iki futbolcuyu gündemine aldı.

Beşiktaş iki transferi bitirmek için harekete geçti!
Beşiktaş iki transferi bitirmek için harekete geçti!
GİRİŞ 01.01.2024 16:25 GÜNCELLEME 01.01.2024 16:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta devre arası için transfer çalışmalar da sürüyor. Orta sahada Alex Oxlade-Chamberlain’in sakatlığı sonrasında o bölgeye takviye yapmak isteyen Siyah-beyazlılar, gözünü İspanya’ya çevirdi.



İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla forması giyen Oliver Torres’i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transfer için yoğun çalışma içerisinde. Sözleşmesi 2024 yazında sona erecek 29 yaşındaki orta saha için Beşiktaş’ta transferin tamamlanması için yeni teknik direktörün de onayı beklenilecek. 



Öte yandan savunmaya da hamle yapmak isteyen Siyah-beyazlılar, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Koray Günter'le ilgileniyor. Bu sezon İtalya ekibi Hellas Verona'da forma şansı bulamayan 29 yaşındaki stoper, devre arasında takımdan ayrılmak istediği ve Beşiktaş ile görüştüğü öğrenildi. 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden oyuncu için Beşiktaş, devre arasında girişmelere başlayacak.

KAYNAK: DHA
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • 9.köyün delisi 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten 2 hocası!!! olan kulübe başka hoca gelmezzzz...
    Cevapla
  • hhh 3 ay önce Şikayet Et
    bu iki arkadaşta bişey yapamaz boşuna geldiler beşiktaşa
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hoca nerede beyler, hoca yok ortada kafanıza göre transfer yapıyorsunuz
    Cevapla
  • dembaba 3 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca açıkladı bana sormadan kadro dışı bıraktılar diye, as oyuncuları gidincee rıza hoca ne yapacak bozul ortamda, guarezmayı gençliğinde kadro dışı bıraktı, bu 2 sinin gitmesi lazım, para yoksa kendileri çalıştırsın takımı, ne işe yararlar, abubakar para ettiği için satılıyor, adam her hafta attı istatistikleri süper görevini yaptı, hadi bulsunlar öyle golcü, o paraya, iş bilmezler
    Cevapla
  • tırrık kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Sen oyna samet sen oyna galatasaraya karşı bayern müncheni desteliyordunya şimdi daha beter ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle