Beşiktaş'ın Genesio'yu seçme nedeni belli oldu!

Beşiktaş, teknik direktör arayışını Bruno Genesio ile anlaşarak sonlandırmak üzere. Bu arada Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Bruno Genesio ile ilgili ısrarının nedeni de belli oldu.

Beşiktaş'ın Genesio'yu seçme nedeni belli oldu!
Beşiktaş'ın Genesio'yu seçme nedeni belli oldu!
GİRİŞ 31.12.2023 17:51 GÜNCELLEME 01.01.2024 10:50
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Teknik direktör arayışındaki Beşiktaş'ta uzun süredir listenin 1 numarası Bruno Genesio'ydu. En başından bu yana başkan Hasan Arat'ın önceliği olan Fransız teknik adam ile el sıkışıldı. Ancak Genesio'nun son kararını geciktirmesinin sebebi de belli oldu. 

57 yaşındaki teknik adam geçici antrenör Pierre Sage ile yoluna devam eden eski kulübü Lyon'dan teklif bekledi. Düne kadar kendisine Fransa'dan herhangi bir teklif gelmezken, Beşiktaş ise Genesio'dan salı gününe kadar yanıt istedi.

Siyah-beyazlılar, cuma günü oynayacakları Kasımpaşa maçına yeni hocasıyla çıkmak istiyor.



GENÇ OYUNCULARI PARLATIP SATMASI BEŞİKTAŞ'IN  İŞTAHINI KABARTTI

Başkan Arat'ın, Genesio ile ilgili ısrarının altında yatan en büyük neden ise genç oyunculara yeni yapılanmada önem verilmesi oldu.

Fransız hoca daha önce çalıştırdığı takımlarda çok sayıda genç oyuncuyu parlatarak kulüplere önemli katma değer sağladı ve maddi olarak büyük getiri elde edilmesine katkıda bulundu.

Lyon ve Rennes de bıraktığı etkiyle birlikte bu iki kulübün yaklaşık 750 milyon Euro bonservisli satış yapmasına da ön ayak oldu. Bu veriler ışığında Genesio, diğer adayların önüne geçti.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Tabanca 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın seçme nedeni ne olacak olmayan parası çok
    Cevapla
  • dembaba 3 ay önce Şikayet Et
    gel tazminatını al git, yılmaz vural kurtarır, aybaba feyyaz madem çalıştırsın niye maaş alıyor, ne işe yarıyor, tek para eden abubakarı dümen çevirerek satmaktan başka, yaptıkları iş varmı, rızaya ayıp ettiler, sormadan kadro dışı bıraktılar. adamın elinde oynatacak oyuncu bırakmadılar, asları kadro dışı ederek
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    verin milletin paralarını gavurlara
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu yönetimde 3 ay ömrü var
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin GS ve FB liler Beşiktaş bundan sonra Beşiktaşlılar tarafından yönetilecek artık şampiyonluğu rüyada bile göremezsiniz şampiyon Beşiktaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle