Trabzonspor'dan, Beşiktaş'ın yıldızı için kiralama teklifi!

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Fransız oyuncu Valentin Rosier'i kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, siyah-beyazlı yönetimle masaya oturacak.

Trabzonspor'dan, Beşiktaş'ın yıldızı için kiralama teklifi!
Trabzonspor'dan, Beşiktaş'ın yıldızı için kiralama teklifi!
GİRİŞ 30.12.2023 13:19 GÜNCELLEME 30.12.2023 13:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hedef; Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier... Danimarkalı sağ beki Jens Stryger Larsen ile yolları ayırmayı planlayan Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'i liste başına aldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferi için olumlu rapor verdiği Rosier içnin Trabzonspor yönetimi, Beşiktaş ile masaya oturacak. Karadeniz ekibinin Rosier'i ilk etapta sezon sonuna kadar kralık olarak kadroda düşündüğü öğrenildi.



LARSEN GİDİCİ

Beşiktaş Futbol DirektörÜ Samet Aybaba, geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada kadro dışı bırakılan oyunculara kapıyı kapatmıştı. Bu yüzden Rosier'in transferinin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Danimarkalı oyuncu Larsen'e gelecek teklifleri değerlendirmek isteyen Bordo-Mavililer, Mehmet Can'ın yetersiz bulunması sebebiyle sağ bek açığını Rosier ile giderecek. Fransız oyuncunun da Türkiye'de kalmaya sıcak bakacağı ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • sait 4 ay önce Şikayet Et
    abubakarda iyi golcü kaçırmamak lazım, her hafta attı, bjk de para yok satıyor
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Can Genç ve çok mücadeleci Trabzonspor da rahat oynar ama yabancı hayranlığı bizde birmiyor
    Cevapla
  • G Güney 4 ay önce Şikayet Et
    TS çok akkillisin haaa
    Cevapla
  • Vatandaş ! 4 ay önce Şikayet Et
    Futbol takımları "Türk futbolcu" yetiştiremiyorsa kapatılsın ! Anarşizm/kumar ithal ediyorlar ! Bunun adı Türk futbolu değil
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    is yapar Trabzon' da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle