Salih Uçan: Zor zamanlardan geçiyoruz

Beşiktaşlı futbolcular Hatayspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendirirken, Salih Uçan bu galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Salih Uçan: Zor zamanlardan geçiyoruz
Salih Uçan: Zor zamanlardan geçiyoruz
GİRİŞ 25.12.2023 23:03 GÜNCELLEME 25.12.2023 23:03

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor'la Mersin'de karşı karşıya geldi. 

Siyah-beyazlılar maçı 2-1 kazandı. Beşiktaş'ın gollerini Semih Kılıçsoy ve Omar Colley kaydetti.

Semih Kılıçsoy: 3 puanla dönüyoruz

Trendyol Süper Lig'de ilk golünü atan Semih Kılıçsoy, "Bugün kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Ben de katkı verdiğim için çok mutluyum. 3 puanla dönüyoruz, mutluyuz." dedi.

Salih Uçan: Zor zamanlardan geçiyoruz

Karşılaşmada gol atan ancak ofsayt nedeniyle iptal edilen Salih Uçan önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken, zor bir dönemden geçtiklerini de söyledi.

Tecrübeli oyuncu, "Gol olsun isterdim. Uzun zaman önce böyle bir gol atmıştım, bu da gol olsaydı güzel olurdu. Bugün için sevindik. Zor bir süreçten geçiyoruz, oyuncu olarak, taraftar olarak, camia olarak. Bir Lugano maçına gidiyoruz 17 eksikle. Takım olarak baya dalgalı geçiyoruz. Oyunun içinde basit hatalar yapıyoruz. Bugün de onlara benzer bir gol yedik. Zor zamanlardan geçerken böyle goller yemek takım olarak modumuzu düşüyor. Umarım kazanarak devam ederiz. Kötü süreçten geçiyoruz, biz de içeride çok üzülüyoruz. Oyuncular kariyerinde illaki hata yapar ama sanki her oyuncunun yaptığı hatalar bu döneme denk gelmiş gibi. Bireysel hata yapmamamız lazım. Samet hocamız da gelip bütün oyuncularla tek tek konuştu." ifadelerini kullandı.

Amir Hadziahmetovic: Umarım kazanmaya devam ederiz

Amir Hadziahmetovic ise "Başımız sağ olsun. Bugün asist yaptım. Uzun zaman sonra kazandığımız için mutluyum. Umarım Colley ile goller atmaya devam ederiz. Semih de gol attı. Umarım kazanmaya devam ederiz. Amartey de son maçtan sonra bugün karakter gösterdi." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.