Abouabakar'a talip çıktı! Eski Beşiktaşlının yanına gidiyor

Suudi Arabistan takımı Damac FC, Vincent Aboubakar'ı transfer etmek için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Abouabakar'a talip çıktı! Eski Beşiktaşlının yanına gidiyor
Abouabakar'a talip çıktı! Eski Beşiktaşlının yanına gidiyor
GİRİŞ 25.12.2023 19:19 GÜNCELLEME 25.12.2023 19:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve 4 isim daha kadro dışı bırakıldı. Oyuncular, Beşiktaş A Takımı ile antrenmana çıksa da maç kadrolarında yer almıyor. Suudi Arabistan ekibi, N'koudu'nun eski takım arkadaşı Aboubakar için siyah beyazlıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Aboubakar, Suudi Arabistan'a dönebilir

Al Arabiya'nın haberine göre Damac FC oyunncuları, forvete takviye yapılmasını istedi. Oyuncular, paslarını gole çevirecek bir futbolcunun transfer edilmesini talep etti. Kulüp yetkilileri daha önce Al Nassr'da forma giyen, Cristiano Ronaldo transfer edildikten sonra Beşiktaş'a imza atan Vincent Aboubakar'ı listesine aldı.

Kamerunlu oyuncunun kadro dışı kalması nedeniyle Damac FC yöneticileri, yıldız ismi bedelinin altında bir ücretle takıma kazandırabileceklerine inanıyor.

Aboubakar, Suudi Arabistan'da neler yaptı?

Beşiktaş'taki ikinci döneminin sonunda 2021-22 sezonu başında Aboubakar, Al Nassr'a imza attı. Yıldız oyuncu 1,5 sezon geçirdiği Al Nassr'da 39 maçta 13 gol atarken, 6 asist yaptı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bu sezonun başında Suudi Arabistan'ın yolunu tutan diğer oyuncu George-Kevin N'koudou kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

Kamerunlu oyuncu Suudi Pro Ligi'nde 17 maçta 14 gol atarken, 4 asist yaptı. N'koudou, gol krallığı yarışında ise 17 golle lider olan Ronaldo'nun 3 gol gerisinde 3. sırada bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    bakambu yerine gs bunu alsın işte
    Cevapla
  • serhat 4 ay önce Şikayet Et
    karaktersiz adamın bizde ne işi var
    Cevapla
  • amokaçi 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca açıkladı bana sormadan kadro dışı bıraktılar diye, Abubakar her hafta attı görevini herkesten iyi yaptı para edenleri satıyorsunuz bir daha bulamazsınız, böyle oyuncu bulsanızda alamazsınız . parasızlıktan. satacaksan oynat devre arası daha yüksek paraya sat, iş bilmezlik, vasat oyuncuları satın takımın asları değil, aybaba guarezmayı da gençliğinde kadro dışı bıraktı
    Cevapla
  • Ama 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamin bjk ile sözleşmesi yok mu var . E Arabistan da iyi bir yıllık ücret teklif edecekler en az5 milyon istiyeceksin bonservis vermeseler iki yıl sözleşmesi var . Madem takim zarar görüyor inada yaptiracaksin. İki yıl oynamasın ve yüksek yıllık ücretten de olsun.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    1 saniye bile düşünmeden verin gitsin.
    Cevapla
  • Tarık 4 ay önce Şikayet Et
    Fener'e gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle