Rosier'in yeni adresi! Prensipte anlaştı

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Valentin Rosier'in Yunanistan ekibi PAOK ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 24.12.2023 10:37 GÜNCELLEME 24.12.2023 10:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında bonservisini aldığı Rosier ile yollar ayrılmak üzere. Kadro dışı bırakılan oyuncunun Yunanistan ekibi PAOK ile görüşme halinde olduğu ve prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin kadroda düşünmediği oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirilmeye alındığı aktarılırken PAOK'un bu transferi bitirmeye yakın olduğu ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • birisi 4 ay önce Şikayet Et
    kiralık gelen oyuncuların bonservisi alındığı zaman yan gelip yatıyorlar. kiralıksa kiralıktır abiciğim bir daha kiralamaya çalışırsın olmadı mı bırakırsın gider görüyoruz işte sözleşme imzalayan futbolcuları canlı örnekleri rosier ve ghezzal.ikis de arazi
    Cevapla
  • adem 4 ay önce Şikayet Et
    şımarık profosyonel değil
    Cevapla
  • Nartollo 4 ay önce Şikayet Et
    Yönetim in kafa çalışmıyor devre arasında sat, asları kadro dışı bırakmış aybaba, guarezmayı oynatmadı gençliğinde, ne olacak beter olacağız, 3 de Hatay atacak
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Gidişi olsun dönüşü olmasın bye bye
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Görün bakalım ora da çok başarılı olacak bence...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle