Chelsea'den Madueke için kötü haber!

Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızı Madueke'yi kiralamak için harekete geçti. Genç oyuncu hakkında kulübü Chelsea'den açıklama geldi.

Chelsea'den Madueke için kötü haber!
Chelsea'den Madueke için kötü haber!
GİRİŞ 23.12.2023 14:07 GÜNCELLEME 23.12.2023 14:07

Sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta tüm gözler ocak ayındaki ara transfer dönemine çevrildi. Son olarak teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, yapacağı takviyelerle oyuncu kadrosunu güçlendirmek istiyor.

HEDEF MADUEKE

Hasan Arat yönetimindeki Kara-Kartal, Chelsea'de forma giyen Nodi Madueke'nin peşine düştü. Genç yıldızı kiralamak isteyen siyah-beyazlı kurmaylar, İngiliz ekibiyle temaslarda bulunuyor.

CHELSEA'DEN AÇIKLAMA GELDİ

StandardSport'un paylaştığı habere göre; Chelsea Teknik Direktörü Pochettino, Madueke'nin son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

REKABET ETMESİ GEREKİYOR!

Pochettino, "Madueke çok fazla önemli oyuncunun olduğu bir takımda. Buradaki rekabet ciddi. Düzenli olarak oynayabilmesi için antrenmanlarda üst seviyeye çıkması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YOLLARI AYIRMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Çok fazla forma şansı bulamamasına rağmen Chelsea'nin Madueke ile yollarını ayırmayı düşünmediği ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.