Özyeğin ailesinden Hasan Arat'a duygulandıran hediye

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Beşiktaş Kongre Üyesi ve Fiba Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ı ziyaret etti.

Özyeğin ailesinden Hasan Arat'a duygulandıran hediye
Özyeğin ailesinden Hasan Arat'a duygulandıran hediye
GİRİŞ 20.12.2023 22:51 GÜNCELLEME 20.12.2023 22:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Beşiktaş Kongre Üyesi ve Fiba Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin’i Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında ağırladı.

Arat, sıcak bir ortamda geçen ve karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ziyarette konuklarıyla Beşiktaş’ın tarihi ve geleceği üzerine sohbet etti.

Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin, merhum Beşiktaşlı gazeteci Rauf Tamer’in otuz yıl önce Özyeğin ailesine takdim ettiği Beşiktaş’ın sembolü kartalın bronzdan yapılmış heykelini, “Artık yuvasına gelmesi gerekiyordu” sözleriyle Başkan Hasan Arat’a hediye etti.

Hasan Arat, güzel temennileri ve anlamlı hediyeleri için Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin’e teşekkür etti ve yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı. Arat, daha sonra Cumhuriyetimizin 100. yılını temsil eden 100 sırt numaralı birer Beşiktaş formasını konuklarına hediye etti.

Başkan Arat ile Yönetim Kurulu, ziyaretin sonunda Hüsnü Özyeğin ve Murat Özyeğin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kamil 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlarda yahudi
    Cevapla