Beşiktaş'tan Aboubakar'ın yerine dev alternatif!

Beşiktaş kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar'ın alternatifi olarak Leipzig forması giyen Timo Werner'i kadrosuna katmak istiyor.

GİRİŞ 19.12.2023 10:07 GÜNCELLEME 19.12.2023 10:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlayan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı. Bu gelişmenin ardından dünya yıldızı bir ismin Beşiktaş'a kiralık olarak önerildiği öğrenildi.

Arap yarımadasından gelen teklifleri şimdiden değerlendirmeye alan Kamerunlu golcünün yerini doldurmak için de yönetim şimdiden düğmeye bastı.

İLK ADAY WERNER

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetime, menajerler aracılığıyla Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig'in formasını giyen Timo Werner önerildi. Yönetimin, tecrübeli oyuncuyu değerlendirmeye aldığı bildirildi.

RB Leipzig'in yıldızı Timo Werner, 2017 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sırasında o dönemki adıyla Vodafone Park'taki tezahürat ve ıslıkların gürültüsüne dayanamayarak oyundan çıkmıştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında yedek kulübesinden kulak tıkacı isteyen Werner, bir süre tıkaçla sahada yer alsa da gürültüye dayanamadı 32. dakikada oyundan çıkmak istediğini belirterek yerini Klostermann'a bıraktı.

14 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon RB Leipzig formasıyla 14 resmi maça çıkan Timo Werner bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • fenasi 4 ay önce Şikayet Et
    derbiler de oynar. diger maçlarda ne yapacaksınız. hep mi kontra atak oynayacaksınız.
    Cevapla
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Yok artık , Türk kulüpleri nerede formdan düşmüş oyuncuları transfer etmede birinci durumda her halde . Çok gürültü var diye sahayı terk eden oyuncudan ne bekliyorsunuz .
    Cevapla
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Yok artık , Türk kulüpleri nerede formdan düşmüş oyuncuları transfer etmede birinci durumda her halde . Çok gürültü var diye sahayı terk eden oyuncudan ne bekliyorsunuz .
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bir besiktaşlı olarak buzim takım kadar aptal yönetilen bir takım daha yok, simdiye kadar takımı sırtlamış forveti sacma sapan işlerle bjk den koparın sonra leipzing yıldızıni alma hayalleri kurun!! he bu adamlarda sizin gibi aptal ya koşa koşa gelirler!!
    Cevapla
  • Hazar 4 ay önce Şikayet Et
    Bence güzel tramsfer olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle