Kadro dışı kalan Rosier'e talip çıktı!

Beşiktaş'ın sağ beki Valentin Rosier'in Nice Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edildi.

Kadro dışı kalan Rosier'e talip çıktı!
Kadro dışı kalan Rosier'e talip çıktı!
GİRİŞ 18.12.2023 12:59 GÜNCELLEME 18.12.2023 12:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta önce kadro dışı bırakılıp sonra da affedilen Valentin Rosier ile Fransa'nın Nice takımının ilgilendiği ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz yaz Rosier'i  kiralamak isteyen ancak siyah-beyazlılardan olumsuz yanıt alan Fransız kulübünün, yeni bir teklifle gelmeye hazırlandığı öğrenildi.

Bir dönem Karagümrük ve Alanyaspor'u da çalıştıran Nice Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin, Filistin'e destek verdiği için kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ın yerine Rosier'i talep ettiği belirtildi.



Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren Nice'in, bu kez Beşiktaş'a Atal - Rosier takasını önereceği gelen bilgiler arasında.

Fransız takımında 2018 yılından bu yana forma giyen Youcef Atal'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Piyasa değeri 7 milyon Euro olan Cezayirli futbolcu, Nice formasıyla çıktığı 115 maçta 12 gol, 8 asistle oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Ali dayı 4 ay önce Şikayet Et
    bu beşiktaşın çocuğu değilmiydi ya, noldu çocuklarınımı harcıyor jimnastikçiler, hani transfer çalımıydı hatta :)
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Aybaba iyi oyuncuları harcıyor, iyiler yerine çöpleri gönderin, abubakar, rosiyer, gedsonu kim olsa alır, para yok anlaşılan, feyyaz kendi oynar, abubakar ın yerine
    Cevapla
  • FreeePalestina 4 ay önce Şikayet Et
    Atal'ı biz alalım madem
    Cevapla
  • yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    atal ile değişelim bize karekterli adam lazım
    Cevapla