Rıza Çalımbay'a destek: 1.5 yıl görevde kalmalı

Beşiktaş, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay için açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'a destek: 1.5 yıl görevde kalmalı
Rıza Çalımbay'a destek: 1.5 yıl görevde kalmalı
GİRİŞ 16.12.2023 15:47 GÜNCELLEME 16.12.2023 15:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu ile divan kurulu üyeleri katıldı.

"RIZA HOCA GÖREVDE KALMALI"

Tevfik Yamantürk, yaptığı konuşmada, 3 Aralık'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Hasan Arat ile yönetim kurulunu tebrik ederek, "Hasan Arat ve Serdal Adalı'ya seçim sürecinde birbirlerine karşı saygılı yaklaşımları dolayısıyla teşekkür ediyorum. 7 yıldan bu yana borcun nasıl ödeneceğini anlatıyoruz. Artık bu borcu parayla değil bilgili ve donanımlı insanlarla ödeyebilirsiniz. Yeni yönetimde çok değerli arkadaşlarımız var. Futbolun efsanelerini de bu işe dahil ederek ikinci bir doğru adım atıldı. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba kardeşimizin bu işin içinde olması bana güven veriyor. Yönetimi baskı altına almak istemem ama teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da 1,5 yıl görevinde kalmasını tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son 7 yılda 5 kez seçim yaptıklarını hatırlatan Yamantürk, "Her seçim zamanından önce oluyor. Buna çözüm bulmamız lazım. Umuyorum ki bu yönetim süresini tamamlayacak." diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza kalırsa bjk ilk üçü zor görür.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum Rıza hoca kalmali
    Cevapla
  • B.S. 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca bu görevi sonuna kadar hakkediyor. Kendi insanımıza sonuna kadar güvenelim. Maceraya gerek yok. %100 Rıza Hoca diyorum.
    Cevapla
  • Veli bey 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza ,bu sezon net kalmalı, napsın hoca futbol futbolcuyu bırakmış hadi hoca oynat diye beklenti bir del ali eksik o da olsaydı rıza kabahatli olur yani bu sezon tüm transfer profili del ali gibi yani sürekli hocayı yermek yanlış şenolu bu transferler yaktı rıza yı da yakacak.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza iki sene kalırsa seneye takımı küme düşürür. Rıza da İsmail Kartal da büyük takım hocası değil...
    Cevapla
  • Yıldız 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş siz bjk düşmanı Rıza olursa takım toparlanır şu an için en iyi tercih Rıza Çalımbay Şenoldanda kötü değil ya Şenol kötü olsa iyi birde takıma ihanet etmiş nerde işi bitmiş varsa hepsini takıma doldurmuş bjk revir halınde bu resmen ihanet bilerek yapılan bir ihanet
    Cevapla
  • B.64 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca çalışkan bir insan,şans verilmeli takım üç haftada toplanmaya başladı,hem beşiktaşın çocuğu, yabancı gelince sanki hemen takımı uçurcakmı, bu yıl zaten bitti sayılır buna rağmen ilk üçe sokar BjK yi,gelecek yıl iyi bir kadro ile bir yıl denenmeli hoca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle