Beşiktaş için flaş iddia! 5 futbolcu kulübe ihtar çekti

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan 5 futbolcunun kulübe ihtar çektiği belirtildi.

Beşiktaş için flaş iddia! 5 futbolcu kulübe ihtar çekti
Beşiktaş için flaş iddia! 5 futbolcu kulübe ihtar çekti
GİRİŞ 14.12.2023 21:15 GÜNCELLEME 14.12.2023 21:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan 5 futbolcu için önemli bir iddia ortaya atıldı.

A Spor'un haberine göre, siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Onana, Aboubakar, Bailly, Ghezzal, Onana ve Rosier kulübe ihtar çekti.

5 futbolcunun hafta sonu takımla antrenmanlara dönmesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    para cezası ver. canı yansın ki bir daha böyle davranmasın. kadro dışı bırakınca ne oluyor. futbolcu maç başına anlaşmamış ki. parasını almaya devam edecek.hrmde oynamadan
    Cevapla
  • sergen 4 ay önce Şikayet Et
    paf takima gonder
    Cevapla
  • Swe 4 ay önce Şikayet Et
    Kadro dışı ne ya yedek bırak ilk 18 e alma bu oyuncuları nasıl satacaksınız sonra bu yönetimde de akıl yok
    Cevapla
  • Levrock 4 ay önce Şikayet Et
    Riza Hoca cok disiplinli, hic affi yok, Senol Günes oyuncularin simarikliklarini görmezden gelebiliyordu, Besiktas cok zor bir yola girdi, ya Riza Hocaya güvenecek yada bu simariklardan performans cikarabilen Hoca getirecek. Zor karar ve sancili bir sürec sizi bekliyor 8taslilar.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Üç başlı yönetim olmaz.. Samet kadro dışı bırakıyor Feyyaz açıklıyor. Bu Rıza yı kaçırma politikasına benziyor... Mali sorunlar ne durumda acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle