Beşiktaş'ta sahaya çıkacak isim kalmadı! Tam 12 eksik var

İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kadro dışı kalan 5 futbolcuya sakat 7 isim daha eklenerek eksik sayısı 12'ye çıktı.

Beşiktaş'ta sahaya çıkacak isim kalmadı! Tam 12 eksik var
Beşiktaş'ta sahaya çıkacak isim kalmadı! Tam 12 eksik var
GİRİŞ 13.12.2023 13:47 GÜNCELLEME 13.12.2023 13:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkma ihtimali bulunmayan Beşiktaş, yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. İki takım arasındaki karşılaşma TSİ 23.00'te Letzigrund Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Grubun ilk haftasında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 1 puan alabilen Beşiktaş'ın grupta galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 5 haftada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, son sırada yer alıyor.

Ligde 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetinin yanı sıra tek galibiyetini Beşiktaş karşısında alan Lugano ise 3. basamakta bulunuyor.

7 futbolcu Lugano maçı kadrosunda yer almayacak

Beşiktaş'ta Mert Günok, Omar Colley, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı açıklandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son maçında Lugano ile karşılaşacak siyah-beyazlılar, maç kadrosu ve oyuncuların sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sol dizinde eklem içi sıvı artışı olan Mert Günok, sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam eden Omar Colley, sol alt adale sakatlığından dolayı tedavisi süren ve ayak bileğinde bağ yaralanması olan Gedson Fernandes, besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Ante Rebic, sahaya dönüş çalışmalarına devam eden; Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç, Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaktır" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan dün gerçekleştirilen antrenmanda sol alt baldır arka adalesinde (soleus) birinci derece yaralanma tespit edilen Necip Uysal’ın durumu maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Kamp kadrosu paylaşıldı



5 isim de kadro dışı


Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde forma giyemeyecek.

İlk maç taşları yerinden oynattı

İki takım arasında İstanbul'da yapılan ilk mücadele Beşiktaş'ta bir dönemin sonunu getirdi.

Siyah-beyazlıların, 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetmesi sonrasında Beşiktaşlı taraftarlar Ahmet Nur Çebi yönetimine büyük protestolarda bulundu. Maçın sona ermesinin ardından bir grup taraftar stadı terk etmeyerek yönetimin istifasını istedi.

Teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından görevinden ayrılırken, Ahmet Nur Çebi yönetimi de olağanüstü kongre kararı aldı.

Olağanüstü seçimli genel kurulun ardından Hasan Arat, Beşiktaş Kulübünün yeni başkanı oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Tarihçi 4 ay önce Şikayet Et
    Tarihi fark yerler.
    Cevapla
  • Pav 4 ay önce Şikayet Et
    Oynadıkları takımlar Real Madrid Barcelona ya, çıkar gençleri oynat herhalde 5 ten fazla yemezler, ünlü takımlar 18 yaşında topcularla oynuyor, bizde torpil düzeni var herkes adamını bulup çıkartıyor, yetenekli gençleri cikartmiyorlar
    Cevapla
  • BALYOZ 4 ay önce Şikayet Et
    BJK Camiası ferdi olarak diyorum ki; şayet A Takımı dahil A Takımda oynayabilecek Alt Takımlardaki Futbolcularımız da dururken takım kuramıyoruz denilmez..... Yorumcularda dahil Camia sahipleri bu tür yorum ve açıklama yapmamalı bunlar da habercilere kaynak olmamalı...
    Cevapla
  • Vurucu 4 ay önce Şikayet Et
    haydi gençler gösterin kendinizi ylda bir gelir bu fırsatlar belki yıld abir gelir
    Cevapla
  • birlik 4 ay önce Şikayet Et
    sametle feyyaz bide rıza çıksın oynasın şuhale bak 5 tane as futbolcusunu kadro dışı bırakmışlar külübü batırma niyetindeler sanki bisorsanıza bu futbolcuların derdi ne ne sıkıntısı var düne kadar harika top oynayan futbolcularımızdı ?
    Cevapla
  • Türkiye 4 ay önce Şikayet Et
    Bildiği vardır yonetimin neden durduk yere takımı bu hale getirsinler ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle