Beşiktaş milli futbolcuyu kadrosuna katıyor!

Yusuf Sarı'nın transferi için Adana Demirspor ile anlaştığı iddia edilen Beşiktaş'ın oyuncunun kendisiyle de el sıkıştığı belirtildi.

GİRİŞ 13.12.2023 11:02 GÜNCELLEME 13.12.2023 13:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bir yandan takımda disiplin sağlamaya çalışan, diğer taraftan teknik direktör konusunda değişikliğe gitmesi beklenen Beşiktaş'ta bir başka koldan da transfer gündemi yaşanıyor.

Bu sezon gösterdiği iyi performansla milli takıma seçilen ve adından sıkça söz ettiren Yusuf Sarı ile ilgilenen Beşiktaş'ın, kulübü Adana Demirspor ile 5 milyon euro'ya anlaştığı ileri sürülmüştü.

Bu gelişme sonrası siyah beyazlı yönetimin 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın menajeriyle de masaya oturulduğu kaydedildi. Gelen haberlere göre tarafların sıkı bir pazarlık bile yaşanmadan el sıkışıldığı belirtildi.

İLK AÇIKLANACAK İSİM OLACAK

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak da geçtiğimiz günlerde "Devre arasında gidecekler olacak. Ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın" demişti.

Siyah beyazlıların artık devre arası transferde ilk olarak Yusuf Sarı'yı açıklaması bekleniyor.

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 19 resmi maça çıkan Yusuf Sarı bu karşılaşmalarda 2 gol, 7 asistlik skor katkısı sağladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Bir bilen 4 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle hoca kararı verilmeli, sonra transfer yapılmalı.
    Cevapla
  • Ben Kemal 4 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
  • Gidiyorum 4 ay önce Şikayet Et
    5m euro mu iyi, oyuncu mu
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş taraftarı harbiden futboldan zerre kadar anlamıyor. Daha dün babama Yusuf Sarı Beşiktaşta çok iş yapar dedim. Ama birtek Yusuf Sarı fazlası takıma zarar. Fizik gücü yüksek oyuncuları transfer etmesi lazım beşiktaşın. Teknik kapasitesi bence yeterli. Galatasaraydaki Donk gibi Fenerbahçedeki Fred gibi adamlar lazım.
    Cevapla
  • Özharun 4 ay önce Şikayet Et
    Seninde futboldan anlamadığın Bell transferleri taraftar yapıyor zaten
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş için çok faydalı olur Yusuf.
    Cevapla
  • Güzel insan 4 ay önce Şikayet Et
    yazık bunu alırlarsa inanın sezon sonunu zor görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle