Beşiktaş, Valentin Rosier'in alternatifini buldu

Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'in alternatifini Nice forması giyen Youcef Atal olarak belirledi.

Beşiktaş, Valentin Rosier'in alternatifini buldu
Beşiktaş, Valentin Rosier'in alternatifini buldu
GİRİŞ 13.12.2023 09:42 GÜNCELLEME 13.12.2023 09:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Derbi sonrasında Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 isimden biri Valentin Rosier olmuştu. Siyah-beyazlılarda Fransız sağ bekin yerine düşünülen isim ortaya çıktı. Kartal'ın bu mevki için rotayı Fransa'ya çevirdiği belirlendi.

Disiplinsiz davranışları ve düşük formu nedeniyle gözden düşen Valentin Rosier'in yerine gündeme gelen ismin Ligue 1 ekibi Nice'te oynayan Cezayirli futbolcu Youcef Atal olduğu öğrenildi.



FRANSA'DA KADRO DIŞI KALDI

Siyah-beyazlı yöneticiler, Filistin'e destek mesajları paylaştıktan sonra kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili geniş çaplı bir araştırmaya başladı. Sağ bek ve sağ açık mevkilerinde oynayan 1.76 boyundaki futbolcunun da müslüman bir ülkede kariyerine devam etmeye sıcak bakabileceği belirtildi.

2018 yılında transfer olduğu Nice formasıyla 115 resmi maça çıkan Youcef Atal bu karşılaşmalarda 12 gol, 8 asistlik skor katkısı sağladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Yiğit Osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Mert, getson, chamberlain haricindeki futbolculardan kurtulması lazım. Diğer oyuncular ilk 11'e girecek kapasiteye sahip değiller. Bunlar yüzünden küme düşmeye oynayacak takım
    Cevapla
  • Erhan 4 ay önce Şikayet Et
    hakkı sen şaşırmıştım,bu adam ligin en sorumsuz futbolcularından biri ve performans istikrarı yok.bjk bu ve bunun gibilerden kurtulmalı
    Cevapla
  • Bir bilen 4 ay önce Şikayet Et
    Bjk başkanı kendisini kanıtlamak istiyor. Seneye tekrar seçime girerken elini güçlendirmek istiyor. Bu kadar borcu olan bir kulübün vasat oyuncularını satıp yerine makul bonservis ödeyebileceği oyuncular alması gerekir. Yarıştıkları tek kulvar Türkiye'de olduğu için pahalı ya da gösterişli oyunculardan kaçınmalılar. Öncelikle Hoca kararını verip, sonra transfer eylemine geçmeliler.
    Cevapla
  • hakko 4 ay önce Şikayet Et
    mallar bunlar rosier ligin en iyisi yaşı genç hırslı
    Cevapla
  • İlyas 4 ay önce Şikayet Et
    Katiliyorum
    Cevapla