Hasan Arat'tan transfer sözleri! "Fırsat çıkarsa..."

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat kulüpteki kadro dışı kalan isimler hakkında açıklama yaptı. Arat, transfer çalışmaları hakkında da görüş belirtti.

Hasan Arat'tan transfer sözleri! "Fırsat çıkarsa..."
Hasan Arat'tan transfer sözleri! "Fırsat çıkarsa..."
GİRİŞ 11.12.2023 20:11 GÜNCELLEME 11.12.2023 20:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, Fransız haber ajansı AFP'ye özel açıklamalarda bulundu.

Arat, "İyi fırsatlar çıkarsa bu oyunculardan Ocak ayında çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Başkan Arat ayrıca transfer planlamasına dair açıklamalarda bulunarak "Önceliğimiz daha iyi bir takım kurmak. Kış transfer pazarında takımımızdaki boşlukları dolduracağız." ifadelerini kullandı. 

Antalya kampı iptal edildi

Öte Yandan Beşiktaş'ın Antalya'da yapmayı planladığı beş günlük devre arası kampı, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba tarafından iptal edildi.

Beşiktaş sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Antalya'da yapmayı planladığı beş günlük devre arası kampı, Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Sayın Samet Aybaba tarafından istenen verimin alınamayacağı düşüncesiyle iptal edilmiştir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Biz beş sene unutalım gülmeyi
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Yani rıza hoca gidici Aybaba
    Cevapla
  • Misafir1 4 ay önce Şikayet Et
    Eee hani psg ile chelsea ile anlaşmıştın başkan olunca transfer yapacaktın.şimdi de şartlardan şurtlardan sözediyorsun...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Para yok diyen arkadaş Hasan arat i bir araştır bakayım senin kilonun 50 misli adamın serveti var mesele para değil ruh yok takımda
    Cevapla
  • asıl yorum 4 ay önce Şikayet Et
    Mert gedson harici
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle