Aboubakar cephesinden flaş paylaşım! Cenk Tosun'u hedef aldı

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın bireysel antrenörünün Cenk Tosun ile ilgili paylaşımı tepki çekti.

Aboubakar cephesinden flaş paylaşım! Cenk Tosun'u hedef aldı
Aboubakar cephesinden flaş paylaşım! Cenk Tosun'u hedef aldı
GİRİŞ 11.12.2023 19:21 GÜNCELLEME 11.12.2023 19:24
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon beklentinin uzağında kalan Beşiktaş bugün yayınladığı açıklama ile 5 yıldız oyuncunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş'ta yıldızlara tahammül kalmadı

Beşkitaş bugün yaptığı resmi açıklama ile; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın disinplinsiz ve takım için düzeni bozan tavırlarından ötürü kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Aboubakar cephesi Cenk Tosun'u hedef aldı

Kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar cephesinden şaşırtan bir paylaşım geldi.

Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın bireysel antrenörü sosyal medya hesabı üzerinden takımın bir diğer yıldızı Cenk Tosun'u eleştiren bir gönderi attı. 

"O niye U19 takımına gönderilmedi"

Çalışıtırdığı Vincent Aboubakar ile 31 yaşındaki milli oyuncu Cenk Tosun'un istatistiklerinin karşılaştırıldığı bir gönderi atan bireysel antrenör "O niye U-19 takımında değil? Benimle konuşmadan önce takımı kim yönetiyor" ifadelerini gönderisine ekledi.

Cenk Tosun-Vincent Aboubakar ikilisi bu sezon ne yaptı?

Bu sezon Süper Lig ve Uefa Konferans Ligi'nde toplam 16 maçta forma giyen 31 yaşındaki Vincent Aboubakar; 6 gol, 2 asist ile oynarken, iki kulvarda tolam 17 maça çıkan Cenk Tosun 4 gol, 3 asist yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • Hiç mi akıl yok 4 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu şimdi Türk popçu gençler ve abiler değer kazandı kime yaradı bu
    Cevapla
  • Pavl 4 ay önce Şikayet Et
    Cenkt tosun Beşiktaş'ta 22 milyon Euro para kazandırıp transfer oldu şuan 500 Euro ya oynamakta senin topcun gibi 3 milyon Euro alıp oynamkatan kaçmıyor, şampiyonluğa giderken takımını satıp gitmiyor, omurgalı adam gibi adam
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 4 ay önce Şikayet Et
    Abubakar efendide EGO zirve yapmış.
    Cevapla
  • Kalaycı 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşa 3 kere gelen Abubakar , gelip 5-6 maç oynayıp heri gidişşnde takıma KAZIK atan Abubakar, bir kere daha gönderin 2 sene sonra yenşden alırsınız.
    Cevapla
  • Mehmet Er 4 ay önce Şikayet Et
    Millî oyuncu, millî oyuncu, millî oyuncu.... Yabancı teknik direktör ve yabancı oyuncular ile istikrarlı bir başarı elde eden Süper Lig takımı yok, peki neden bu inat!
    Cevapla
  • Almancı 4 ay önce Şikayet Et
    Bak Fener, bak Çimbom!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle