Rıza Çalımbay, Hasan Arat'a dert yakındı

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay derbi sonrası Başkan Hasan Arat’la değerlendirme yaptı. Çalımbay, “Bu takım en fazla bu kadar oynar. Bu kadroyu kuranları tebrik etmek lazım. İşimiz zor” diyerek derdini dile getirdi.

GİRİŞ 11.12.2023 13:18 GÜNCELLEME 11.12.2023 13:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasında derbide sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta moraller düşük.

Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi sonrası yeni başkan Hasan Arat, teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Takvim'de yer alan habere göre; Görüşmede deneyimli teknik adamın Hasan Arat'a kadro yetersizliğinden dert yakındığı öğrenildi. Çalımbay'ın 3-1'lik Fenerbahçe yenilgisinin ardından başkana, "Bu takım en fazla bu kadar oynar. Bu kadroyu kuranları tebrik etmek lazım" dedi.



DÖRT GÖZLE DEVRE ARASI BEKLENİYOR


Bunun üzerine başkan Hasan Arat ise Rıza Çalımbay'a devre arasını işaret ederek gerekli hamlelerin transfer penceresi açıldığında yapılacağını söyledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    aybaba çalımbayı gönderir t.direktör olur. Sen rıza ya dogru düzgün kadro imkanı ver sonra değerlendir. Nerde bitmiş oyuncu alınmış kulube zarar
    Cevapla
  • Serdar 4 ay önce Şikayet Et
    Aybaba geldi sorunlar basladi
    Cevapla
  • Fellini 4 ay önce Şikayet Et
    Bence kodro dışı kalanların içine cenkide koycaksın. Gezal ne alaka adamı sakat sakat oynattilar. Necip cenk emerty bunlarıda devre arası gönderin gitsin topçu filan defiller. Artı samet Aybabayla bu işler olmaz Sergen gelir hepsi köşesine vekilir
    Cevapla
  • Mitat 80 4 ay önce Şikayet Et
    Geldiği günden beri hep oyuncuları karaliyor Gelmeden önce halbuki Bu kadroyla 50 kupa alırım diyen sen deyilmiydin hoca ne oldu simdi
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    nerede isibitmisler varsa onları buluyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle