Büyük skandal! Beşiktaşlı yıldıza derbi esnasında tehdit!

Süper Lig'de dün Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı esnasında bir menajer Eric Bailly'ye tehdit içerikli mesajlar attı.

GİRİŞ 10.12.2023 22:01 GÜNCELLEME 11.12.2023 10:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında bir menajer, siyah-beyazlıların Fildişi Sahilli yıldızı Eric Bailly'ye tehdit içerikli mesajlar attı.

İngiliz basınında Dailly Mirorr'da yer alan haberde Eric Bailly'nin Manchester United'tan Beşiktaş'a transfer olduğu anlaşmadan kendisine borcu olduğu öne sürülen menajerin tehdit içerikli WhatsApp mesajları gündem oldu.

TEHDİT EDİLDİ

Bailly'ye gelen tehdit mesajında "Lanetimin sana ne yaptığını görmekten mutluyum. Sen adam değilsin. Sana karşı bir dolandırıcılık davası açtığımda ne olacağını göreceksin." ifadeleri yer aldı.



BEŞİKTAŞ'A BİLGİ VERİLDİ

Habere göre konuyla ilgili Beşiktaş'a da maçın ardından bilgi verildi. Beşiktaş'ın Bailly'ye atılan mesajların ardından konuyu polise bildirdiği öğrenildi.



BAILLY'NİN MENAJERİ DOĞRULADI

Eric Bailly'nin menajeri Severin Bohui, Mirror'a açıklamalarda bulunarak oyuncusuna birçok kez aynı kişiden tehdit mesajı geldiğini ifade etti.

Bouhi, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ona tehditler, mesajlar ve şantajlar göndermeyi bırakmadı. Eric'in ona borcu olduğunu ima ediyor, çünkü Beşiktaş'a transferinde aracılık yapanlardan biriydi. Bu nedenle Eric ona biraz para ödemeli.

Eric'e bu adamla herhangi bir aracılık sözleşmesi imzalayıp imzalamadığını sordum, 'hayır' dedi. Kulübe de bu adamı tanıyıp tanımadıklarını ya da Eric'le kendileri adına konuşmasını isteyip istemediklerini sordum, onlar da 'hayır' dedi. Menajerlerin anlaşmalara burnunu sokmaya çalıştığı aynı hikaye.

Kesin olan bir şey var ki bu adam Eric'i taciz etmeyi bırakmadı. Ona adam göndermekle tehdit ediyor, bu yüzden onu engellemenin sorunu çözeceğini sanmıyorum. Bu FIFA'dan ziyade bir güvenlik sorunu."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Hoca 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adam mı Manchester’dan gelmiş adam komple felaket kötü oyuncu manu kendini kurtarmış
    Cevapla
  • Algıcı Haber 4 ay önce Şikayet Et
    Bur da tehdit nerde? Sana dolandırıcılık davası açacam demiş.
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın futbolcusunu kimse tehdit edemez. O menajer kime bulaştığının farkında değil.
    Cevapla
  • Ayhan 4 ay önce Şikayet Et
    Ben GS liyim ama sana hak veriyorum. Hele göndersin bir adam o manager bozuntusu.
    Cevapla
  • Fon fon fon 4 ay önce Şikayet Et
    Futbol artık pis işlerle anılır oldu zaten şike ve kumardan dolayı titsinmiştim bakıyorum şimdi mafya vari varlıklarda türedi. Banane ya sizin futbolunuzdan diyorum artık.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Az bile yazmis ben alt yapida almanya da amtör bazinda tele elimize alamazdik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle