Rıdvan Dilmen: Derbi tarihinde göremeyiz

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Derbi tarihinde göremeyiz
Rıdvan Dilmen: Derbi tarihinde göremeyiz
GİRİŞ 09.12.2023 22:20 GÜNCELLEME 09.12.2023 22:43
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den derbi değerlendirmesi:

''LİG TARİHİNDE GÖRMEDİM''

''Heralde lig tarihinde 2 puanlı sistemde dahil olmak üzere +29 averajla 15. hafta bitirilmemiştir. Ben mümkün görmüyorum. Çok büyük olay."

"Fenerbahçe'nin muhtemel puan kaybedeceği maçlar vardır. Adana'da iyi top oynamıştı. Kazandığı bir çok deplasmandan iyi oynamıştı. Hayırlı mağlubiyet deriz ya. Hayırlı mağlubiyet Trabzonspor oldu. Bir kendine geldi. 'Çantada keklik değil, kendimize gelelim' dedi oyuncular. Deplasmanda da 6 yiyince gerçekten zordur. O takım oralardan döndü ve bu duruma geldi."

''DERBİ TARİHİNDE GÖREMEYİZ''

"Deplasmanda oynuyorsun. Şutlar 21'e 9. Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarının tarihinde bile bunu göremeyiz. Deplasmanda ceza sahasına girme sayın 42'ye 9. Bu müthiş.''

''HOCA İYİ HAZIRLAMIŞ''

"İsmail hoca takımı o kadar iyi hazırlamış ki bunu çok net gördük. Bu takımın kalitesine konsantrasyonu da eklediğiniz zaman böyle bir sonuç çıkıyor. Benim görüşüme göre daha fazla galibiyet isteyen, daha sakin, daha klas olan, 90 dakika üstünlüğü bulunduran Fenerbahçe oldu. Hak eden de Fenerbahçe oldu."

''YERE YATTIĞINI HATIRLAMIYORUM''

"Birinci dakikadan itibaren Fenerbahçe sanki Kadıköy'de oynarcasına müthiş agresif, sakin ve isabetli başladı. Rakibe hemen hemen Gedson dışında maç boyu pozisyon vermedi. Penaltı da kendi hatasıyla geldi. Livakovic geldiği günden beri belki de yere yatmadığı maç bu maçtır. Penaltı dışında yere yattığını hatırlamıyorum."

''FENERBAHÇE KOLAYLAŞTIRDI''

"Beşiktaş çok büyük camia. Türkiye'de ilk kurulan kulüp. Bu oyuncular sezona kötü başladığı ama kongre heyecanıyla taraftarda coşkulu şekilde stada geldi. Bu taraftar önünde oynamak kolay değil ama kolaylaştıran Fenerbahçeli oyuncular oldu. O sakinlikle Fenerbahçe golü de buldu golü de yedi."

''MAÇIN DÖNME ŞANSI YOKTU''

"Maç öyle bir hal aldı ki uzatma dakikasını gören Beşiktaşlı oyuncular bile 'bu 11 dakika nerden çıktı' demiştir. Çünkü bu maçın dönme şansını hiçbir Beşiktaşlı görmüyordu."

"Maçta 107 dakika boyunca bir tek 70 ila 71. dakika arasında Beşiktaş, Fenerbahçe yarı alanında karambol falan yapıp zorlayabildi. Onun dışında 107 dakika boyunca muhteşem bir Fenerbahçe takımı izledik."

''İKİ OYUNCU SÖYLEYİN''

"Beşiktaş 6 yerliyle oyuna çıktı. Bir kere haksız rekabet var orada. Çünkü yerli kalitesi yüksek değil. Bana bu Beşiktaş'tan Fenerbahçe'de oynayabilecek iki tane oyuncu söyleyin."

''10 OLURSA KİMSE ŞAŞIRMASIN''

"Fenerbahçe rakip ceza sahasına o kadar çok girdi ki... Fenerbahçe oraya geldiği zaman her şeyi yapabilir. Ben bir gün abarttım, 10 olursa kimse şaşırmasın diye. Oyuncular devamlı arıyor. İsim farketmeksizin sürekli gol arıyorlar."

"Livakovic'e bu maçta puan vermiyorum, kalede göremedik. Osayi ve Ferdi rakip ceza alanında cirit attı."

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    Rıdvan Dilmen taraf olduğu halde maçları objektif yorumlayan birisi
    Cevapla
  • Yawhehe 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe gerçekten iyi ve organize. Rakip kaleye çok rahat gidiyor ve herkes gol arıyor. GS da iyi ama beceri noktasında sıkıntı var. Fenerbahçe yi yenebiliriz iyi organize olmuş kontra bir oyunla.
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    Artı 29 averaj diyor. Bunun sadece 2'si bjk'dan gelen
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    O zaman 6 Kasımı da hatırlıyorsundur Ortegayı falan. Ne maçtı ne skordu ama.
    Cevapla
  • Özcan 4 ay önce Şikayet Et
    Klasik fenerli Rıdvan açıklaması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle