Mert Günok'tan Beşiktaşlı futbolculara gönderme!

Beşiktaş'ın milli kalecisi Mert Günok, Fenerbahçe derbisi sonrası takım arkadaşlarıyla ilgili konuştu.

Mert Günok'tan Beşiktaşlı futbolculara gönderme!
Mert Günok'tan Beşiktaşlı futbolculara gönderme!
GİRİŞ 09.12.2023 21:57 GÜNCELLEME 09.12.2023 22:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın kalecisi Mert Günok, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı camiaya yönelik konuşan Mert Günok "Taraftarlarımızdan özür dileriz. Skorun haricinde çok da iyi oynamadık. Son zamanlarda oyunumuz çok da iyi gitmiyor. Kazandığımız maçlarda da zorlanıyoruz. Üzücü bir mağlubiyet aldık. Yeni başkanımız, yeni yönetimimiz geldi, onlara hediye vermek isterdik. Üzücü. Bizim için çok üzücü. Taraftarlarımızdan özür dileriz." dedi.

Ayrıca Mert Günok "Söylenecek çok şey var. Bireysel anlamda birçok oyuncu sorumluluk alması gerekiyor saha içinde. Belki daha fazla şeyler söylenebilir ama şimdilik bu kadarıyla yetineyim." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Bulut 4 ay önce Şikayet Et
    Bu Takımı Kuran kaçtı gitti sonunu tahmin ederek .Bunda Rıza hocanın suçu ne.Tek sorumlu ancak sadece çok bilmiş güzel konuşabilen (Şenol Güneş ) ancak onun bunun talip olduğu futbolcuları keni seyretmiş gibi kaçırırcasîna alan Adam.sonuda böyle olur.
    Cevapla
  • Seferi 4 ay önce Şikayet Et
    Komple kadro değişmeli çöp. Mert kalsın hiç değilse azimli
    Cevapla
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    bjk'ın stoperi süpermiş ya resmen fbnin ajanı gibiydi
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Salih,Onur, Umut, Necip,Cenk, Tayfur,Amir,Amartey,Onana, ikinci yarıda veya sezon sonunda teşekkür edilip biran önce yollar ayrılmalı kalanlar ile de çok ciddi konuşulup uyarılmalı gerekirse gönderilmeli. Beşiktaş'ın tarihinde hiçbir sezon böyle bir çöp yığını takım kadro hatırlamıyorum yenil ama ezilme İstanbul hayatı büyülü olunca......
    Cevapla
  • Güzel insan 4 ay önce Şikayet Et
    Necip'in çok daha fazla sorumluluk alması gerekiyor çok daha fazla faul yapması Sergen hocalarının öğrettiği her şeyde el kol hareketi yapmayı dahada arttırmalılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle