Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ı suçladı: Hayatımda böylesini görmedim

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdaki sakat isimlerin fazla oluşundan şikayet ederken, bu durum ile alakalı olarak kendisinden önce takımı çalıştıran Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörleri suçladı.

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ı suçladı: Hayatımda böylesini görmedim
Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ı suçladı: Hayatımda böylesini görmedim
GİRİŞ 08.12.2023 11:09 GÜNCELLEME 08.12.2023 11:09
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığının ardından takımın yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile yola devam edilirken, alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılmıştı.

Burak Yılmaz'ın ardından Siyah-Beyazlılar'ın eski hocalarından Rıza Çalımbay ile yola devam edilme kararı alınırken Çalımbay katıldığı bir söyleşide ilginç açıklamalarda bulundu.

SAKATLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Asist Analiz'e konuk olan tecrübeli çalıştırıcı, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlarken, Beşiktaş'ta sakat oyuncu sayısının 9-10 olduğunu söyleyen deneyimli teknik direktör, bu duruma sebep olarak Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörlerin olabileceğini söyledi.

BURAK YILMAZ'I İŞARET ETTİ

Çalımbay yaşanan sakatlıklarla ilgili olarak "Ben bu kadar sakatı bir arada görmedim" derken, "Belki Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörler bir an önce takımı daha iyi duruma getirelim diye yüklenmiş olabilirler" diyerek sözlerine devam etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • seyhan socaaaar 4 ay önce Şikayet Et
    tvt tv gezip bjk ye geldin sukur sivas kurtuldu senden ben bu takimi duzeltirim diye geldi simdi suclamadigi bir gs yonetimi okan buruk kaldi yarin butun suc icardide derse kimse sasirmasin
    Cevapla
  • Sivasli 4 ay önce Şikayet Et
    Sivas i kısıtlı imkanlarla başarıya taşıyan adam Rıza hocadır, sivas in şu an ki durum ortada.
    Cevapla
  • KANADI KIRIK KARTAL 4 ay önce Şikayet Et
    Son 10 yıldır süper ligin en çok lig devam ederken futbolcuları sakatlanan kulüptür BJK.açın bulun bakın bu söylediğime.koskoca BJK amatörlerin elinde.ne transferi becerebildiler ne antremanı ne oyunu..
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Gelecegin hocasi R.Calimbay=Gordon Mill Sabredin
    Cevapla
  • o.s. 4 ay önce Şikayet Et
    hahahah
    Cevapla
  • Güven Savaş 4 ay önce Şikayet Et
    Takımda takım ruhu kalmamış. İstekli futbol oynanmıyor.. Topu ayakta tutamıyorlar. Hızlı pas pres ve hücum futbolundan çok uzaklar. İnsaf be Ferdi Kadıoğlu koridor etti. Herkes oyundan düşmüş. Sen elindeki kaliteli futbolcuları tutamqzsan her yaptığının transfer maya tutmaz Çünkü takımda omurga kalmamış . Kısacası bu omurgasizlarla bu kadar olur daha iyisini beklemek aptallıktır
    Cevapla
  • Erol Ataseven 4 ay önce Şikayet Et
    Önce çarşı grubunun bitirdiler sonrada takımı! Sıra acaba kökten bitirme operasyona mı geldi bilemem ama oraya doğru hızlıca gidiyor şampiyonluk hayal oldu yakında bu güzelim kulübün takımını kümeye de düşürebilirler! Ya da araplara satabilirler!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle