Eski dostlar tekrar bir arada!

Beşiktaş Kulübü'nde Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi.

Eski dostlar tekrar bir arada!
Eski dostlar tekrar bir arada!
GİRİŞ 05.12.2023 19:30 GÜNCELLEME 05.12.2023 19:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü'nde Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör Rıza Çalımbay, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette futbolcularla bir süre sohbet eden Uçar ve Aybaba, siyah-beyazlı takımın durumu hakkında Çalımbay’dan bilgi aldı.

Feyyaz Uçar, burada yaptığı açıklamada, “Mazbatamızı aldıktan sonra ilk işimiz Ümraniye’ye giderek takımımızla bir araya gelmek oldu. Hocamızın ve futbolcularımızın yanındayız. Eski başarılı günleri tekrarlamak istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Samet Aybaba da siyah-beyazlılara destek için geldiklerini belirterek, "Hocamıza ve futbolcularımıza desteğe geldik. Her zaman takımımızın yanındayız. Her Beşiktaşlı gibi performansların yükselmesini ve takımın belli bir seviyeye gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yeniden bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Geçmiş dönemde birlikte çok güzel işler yaptık. İnşallah yine birlikte güzel işler yaparız.” değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Teoride tamam , pratikte başarı gelir mi ? Zaman gösterecek .
    Cevapla
  • Mücahit Cumhur 4 ay önce Şikayet Et
    Yol yakınken yalnıştan dönün.Yeni bir seçim yapın yaşı küçültün.Feyyaz kalabilir.Bunu çocuklar bile görebilir.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    rıza hoca nolacak
    Cevapla
  • ümit*korku 4 ay önce Şikayet Et
    yeni yönetim sistemi sıkıntılı gözüküyor, zor yürür bu şekilde
    Cevapla
  • AHMET ADIBELİ 4 ay önce Şikayet Et
    Bu samet aybaba olmadı feyaz uçar doğru kişi ama başkan geç olmadan inşallah bu samet denen şahsı gunderir bu şahsın Beşiktaşa faydası olmaz sebebi sivri dilidir böyle şahıslar yöneticilik yapamaz
    Cevapla