Serdal Adalı kaybedince, transfer yattı! İşte Adalı'nın anlaştığı yıldız

Beşiktaş'ta seçimi kaybeden Serdal Adalı, Hasan Arat karşısında kazansaydı, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacaktı.

Serdal Adalı kaybedince, transfer yattı! İşte Adalı'nın anlaştığı yıldız
Serdal Adalı kaybedince, transfer yattı! İşte Adalı'nın anlaştığı yıldız
GİRİŞ 04.12.2023 12:27 GÜNCELLEME 04.12.2023 12:27
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın Başkan seçilmesinden sonra diğer aday Serdal Adalı'nın seçilmesi durumunda takıma getireceği yıldız isim belli oldu. Buna göre Serdal Adalı, Hasan Arat karşısında kazansaydı, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacaktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta başkanlık seçimlerini kaybeden Serdal Adalı'nın, seçilmesi halinde yapacağı ilk transfer belli oldu. Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz'in iddiasına göre Serdal Adalı eğer seçilseydi ilk olarak Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacaktı.

1.5 YILLIK ANLAŞMA

Karadeniz yaptığı açıklamada "Eğer Serdal Adalı başkan seçilmiş olsaydı, Çağlar Söyüncü ile 1.5 yıllığına kiralık olarak anlaşma yapılmıştı. Ancak şu an bu anlaşma geçersiz durumda" ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü, 2016'da 7.9 milyon Euro karşılığında Freiburg'a transfer olmuş ve 2 yıl sonra 21 milyon Euro'ya Leicester City'ye transfer olmuştu. 27 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon başında bedelsiz olarak Atletico Madrid'e transfer olmuş ancak İspanyol ekibinde sadece 79 dakika süre almıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Black AYT 7 ay önce Şikayet Et
    İyi Beşiktaşlı her koşulda Beşiktaş’a hizmet eder!!!
    Cevapla
  • Ersin 7 ay önce Şikayet Et
    Çağlar yıldız transfer mi simdi ne günler kaldık yarabbi Allah yüzümüze bakmış kazanmamış. Bu başkanda da umudum yok ama Artık şaşırmaya ihtiyacım var
    Cevapla
  • Hsnart 7 ay önce Şikayet Et
    Çağlar söyüncümü yıldız?????
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    O zaman iyi ki kazanamamış İsabet olmuş. Yine atıl transfer olacaktı
    Cevapla
  • Bjk 7 ay önce Şikayet Et
    Bunun demirörenden farkı yoktu altyapıya önem veren kazandı
    Cevapla
  • Can67 7 ay önce Şikayet Et
    Keşke demirören gibi biri gelse dünya yıldızlarını getirse gelecekse öyle biri gelsin ben taraftarim yıldız futbolcu başarılı takım isterim banane maliyetten herkezin borcu var bunu başarabilecek biri olmalı başkan daha nerde gorecez o kadar yıldız her gelen yok kemer sıkacaz yok yerli olacaz yok feda yeter be parası olan gelsin bıktık her sene başarısızlıktan yildiz futbolcun yoksa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle