Rıza Çalımbay, derbiye bilendi! "Dönüm noktası olacak"

Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi. Çalımbay, derbinin kendileri için dönüm noktası olacağını kaydetti.

Rıza Çalımbay, derbiye bilendi! "Dönüm noktası olacak"
Rıza Çalımbay, derbiye bilendi! "Dönüm noktası olacak"
GİRİŞ 03.12.2023 21:53 GÜNCELLEME 03.12.2023 22:02
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Bu maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe maçı bizim için dönüm noktası olacak"

Deneyimli teknik adam açıklamasında; "Puan puandır. Biz maça iyi başladık ve kendi hatamızdan bir gol yedik. Oyundan kopmadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, gayet iyi işledi. Keşke kazanabilseydik. 3 puan bizim için daha iyi olurdu. Fenerbahçe maçı bizim için dönüm noktası olacak. Derbi maçı da 3 ihtimalli tabii ama biz kazanabilmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı. 

"Mecburen maçlara çıkmamız lazım"

Beşiktaş teknik direktörü sözlerinin devamında ise şöyle konuştu:

"11'de oynayan oyuncularımız sakat. Muleka'nın yeri kanat değil. Cenk'i koyuyorsun bir yere kadar gidebiliyor o da. Elimizde oyuncu yok. Mecburen maçlara çıkmamız lazım. İsviçre'ye gideceğiz bir maça. Ben böyle maçlarda sakatlıklardan korkuyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bakalim, beceriksizliklerinin faturasini her dafasinda GS ye çikaran iki kusgiller bir birlerine karsi oynayinca bakalim kimleri suçluyacakalr
    Cevapla
  • Kutahyali 4 ay önce Şikayet Et
    Derbide birbirlerini zi yiyin bitirin birsey kalmasin
    Cevapla
  • 6.11 4 ay önce Şikayet Et
    Aşağıda fbli bjkli diye yorum yapanların %70 i miyavsporlu güya ortalığı kızıştırıyorlar onlar böyle fetö oyunlarını iyi bilir ama bizde onların ciğerini biliriz.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Iki fitneci bakalim bir birlerine karsi oynayinca bu sefer kimleri suçluyacaklar beceriksizliklerini. Heyecanla bekliyoruz
    Cevapla
  • hilal71 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca; iyi has adamdır.duygusaldır.futbol oynarken daha sessiz sakin biriydi.samet ve ulvi abilerden sonra takımın abisi olmuştu.şimdi samet abi yönetimde.yeni yönetimin rıza hoca'ya destek olacağı kanaatindeyim.yeni yönetime ve rıza hoca'ya başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Doğrucu 4 ay önce Şikayet Et
    Bunun hayatı fener zaten. başka bir hayali olsaydı bugün başka yerlerde olabilirdi. ama bu kez gerçekten dönüm olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle