Beşiktaş Rıza Çalımbay'la ilk kez kaybetti

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Club Brugge karşısında siyah-beyazlılarla ilk Avrupa maçına çıktı. Tecrübeli teknik adam, ilk Avrupa sınavından farklı mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Rıza Çalımbay'la ilk kez kaybetti
Beşiktaş Rıza Çalımbay'la ilk kez kaybetti
GİRİŞ 30.11.2023 23:27 GÜNCELLEME 30.11.2023 23:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. maçında Beşiktaş, sahasında Club Brugge ile karşılaştı.

Siyah-beyazlılar, Belçika temsilcisine karşısında sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı takımın başında Avrupa kupalarındaki ilk müsabakasına çıktı. Çalımbay siyah-beyazlı takımla çıktığı ilk Avrupa maçından hüsranla ayrıldı.

Rıza Çalımbay, bu sezon Beşiktaş ile çıktığı 2 Süper Lig müsabakasında 3 puan almıştı. Tecrübeli teknik adamın önderliğinde siyah-beyazlılar, evinde Başakşehir’i 1-0, Samsunspor’u ise deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sergenoviç 5 ay önce Şikayet Et
    Rıza ile olmaaazzzzzz
    Cevapla