Hasan Arat yönetim kurulu üyelerini tanıttı! Sürpriz isimler...

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesi yönetim kurulunu düzenlenen etkinlikle tanıttı.

Hasan Arat yönetim kurulu üyelerini tanıttı! Sürpriz isimler...
Hasan Arat yönetim kurulu üyelerini tanıttı! Sürpriz isimler...
GİRİŞ 29.11.2023 21:54 GÜNCELLEME 29.11.2023 21:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta, 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula sayılı günler kala başkan adaylarından Hasan Arat, yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tanıttı. İstanbul Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen etkinliğe genel kurul üyeleri ve taraftarlar da katıldı.

"Beşiktaş'ı kendi değerlerine döndüreceğiz"

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Hasan Arat, çok iyi bir ekip kurduklarını söyledi. Arat, "Bugün listemizi teslim ettik. Günlerdir çalışıyoruz. Bugün burada olan Nevzat Demir'i ve Murat Özyeğin'i sevgiyle selamlıyorum. 17 gündür kendi yapacaklarını anlatmak yerine kendisine söyletilen 'Hasan Arat yapamaz' söylemlerinde başka bir seviyeye gelindi. Biz ne açıkladıysak karşısına benzer bir iş yapıştırıldı. Öyle sanıyorum ki taklitler asillerini yansıtır kuralı unutulmuş. Şifahen anlaştık denilen projelerle seçime gidilmez. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti, sözlerle iş yapmaz. 120 yıllık Beşiktaş, devletle ayaküstü iş yapmaz. Beşiktaş'ın ihtiyacı seçim değil kendi değerlerine dönmektir. Biz Beşiktaş'ı kendi değerlerine döndüreceğiz. Beşiktaşlılar özgürdür. Beşiktaş'ın içinden elinizi çekin. Plazalardan Beşiktaş'ı dizayn etme dönemi sona erecek. Beşiktaş'ı kendi şirketi gibi yönetenlerin dönemi sona erecek. 3 Aralık'ta gelin, oyunuzu kullanın. Sandıkları patlatın" ifadelerini kullandı.

Arat, konuşmasının ardından yönetim kurulu listesindeki isimleri tek tek sahneye çağırarak üyelere tanıttı. Başkan Adayı Hasan Arat, yönetim kurulu haricinde göreve geldikleri takdirde 'Futbol Takımları Genel Koordinatörü' olacak Samet Aybaba'yı da sahneye davet etti.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:

"Hüseyin Yücel, Feyyaz Uçar, Dr. M. Cüneyt Sezgin, Yalçın Ayaydın, M. Kaan Şakul, Onur Göçmez, Mete Vardar, Ekrem Keçoğlu, Altın Mimir, Prof. Dr. Işıl Zeybek, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Burak Aslan."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ufuk 5 ay önce Şikayet Et
    Sanki chp yönetimi olmuş.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Feyyaz'ın parası var mı, yönetime girecek kadar?
    Cevapla
  • selim koç 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlığı yeter Feyyazın. Herşey para değil
    Cevapla