Beşiktaş, Club Brugge maçına hazır

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında yarın sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Club Brugge maçına hazır
Beşiktaş, Club Brugge maçına hazır
GİRİŞ 29.11.2023 18:05 GÜNCELLEME 29.11.2023 18:05

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu beşinci maçında yarın sahasında Club Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay idaresinde yapılan antrenman, düz koşuyla başladı. Isınma hareketleri ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idmanın basına kapalı bölümünde ise Club Brugge karşılaşmasının taktiği üzerinde duruldu.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Onana, Masuaku, Rosier, Eric Bailly, Milot Rashica, Rachid Ghezzal ve Emrecan Uzunhan katılmadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.