Hasan Arat ikinci başkanını duyurdu!

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, seçim süreci için açıklamalarda bulundu. Hasan Arat, seçimi kazanması halinde 2. Başkanı'nı açıkladı.

Hasan Arat ikinci başkanını duyurdu!
Hasan Arat ikinci başkanını duyurdu!
GİRİŞ 28.11.2023 23:18 GÜNCELLEME 28.11.2023 23:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat, TV 100'de seçim gündemi üzerine konuştu. 

Hasan Arat açıklamasında; "Paralı başkanlar geldi, sen bıkmadın mı onlardan? Beşiktaş'ı ne hale getirdiler? Beşiktaş'a gelecek insanlar, projeleriyle gelecek. Bunlar artık Beşiktaş'ta işlemeyen şeyler. Beşiktaş'a projeyle geleceksin. Ben bu kulübün matematiğini 2 senedir çalışıyorum. Bütün borçlarını biliyorum. Nasıl yönetileceğini de biliyorum." dedi.  

Hasan Arat: "Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek" 

Hasan Arat sözlerinin devamında; "Rıza hoca, Samet Aybaba, Feyyaz Uçar Beşiktaş'ın iskeletidir. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek. Bu bizim hayalimizdi. PSG Başkanı Nasır El-Halifi, yeni kuracakları akademi projesinde Beşiktaş'la beraber çalışmak istediğini söyledi. Bir oyuncu listesi de verdim, devre arasında o listeyle ilgili konuşacağız. Seçime müdahale etmeyeceksiniz. Plazalarda Beşiktaş'ı dizayn etmek isteyenler, 'O aday gitsin, bu aday gelsin' diyemez. Beşiktaş, hür bir camiadır. " açıklamasında bulundu.

Hasan Arat, 2. Başkanı'nı açıkladı

Hasan Arat; "Beşiktaş'ta çok sevdiğim bir insan beni aradı, sizi ziyaret edebilir miyim dedi. Bu arkadaş yiğit bir arkadaş. 'Ben karar verdim, sizinle birlikteyim' dedi. Müthiş bir sponsorluk paketi verdi. İnşallah 3 Aralık'ta bu kulübün 2. başkanı o olacak. Benim 2. Başkanım, Hüseyin Yücel olacak. Hüseyin Yücel yıllık 2 milyon Euro'dan 5 yıl akademiye sponsor olacak." dedi.  

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ceio 5 ay önce Şikayet Et
    Bu da kemal kılıçdaroğlu gibi seçilmeden yardımcılarını açıklıyor.
    Cevapla
  • Ömer Bey 5 ay önce Şikayet Et
    her gelen bir öncekine sallıyor. bir sonraki başkan da şimdi seçilecek olana sallayacak. bu borçlar olduğu sürece kim gelirse gelsin başarılı olamayacak
    Cevapla
  • Güzel insan 5 ay önce Şikayet Et
    parayı veren düdüğü çalıyor yani..ben yıllık 2 minyon 100 bin avro versem 2.başkan olma olasılığım yüksek o zaman
    Cevapla