Beşiktaş'a iki yıldızından kötü haber!

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'de Yılport Samsunspor ile oynanan maçta sakatlık geçiren Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş'a iki yıldızından kötü haber!
Beşiktaş'a iki yıldızından kötü haber!
GİRİŞ 28.11.2023 21:26 GÜNCELLEME 28.11.2023 21:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Samsunspor ile oynadıkları maçta sakatlanan Rosier ve Masuaku'nun sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. 

Siyah-beyazlı ekip; Rosier'in sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtığa, Masuaku'nun ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödeme rastlandığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Yılport Samsunspor ile oynadığı müsabakada sol ayak topuk bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Valentin Rosier’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan değerlendirme ve MR görüntülemesinde sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık saptanmıştır.

Aynı müsabaka sonrası sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Arthur Masuaku’nun yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem bulgularına rastlanmıştır. Her iki oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    bizi bitirdin be...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takım berbat bir kadro defans Orta saha sıfır böyle bir şey olmaz 50 Senelik BJK taşlı olarak bu kadar kötü Orta saha ve defans görmedim
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşta istikrarlı giden tek şey sakatlıklar. Ne oynuyorlar ki bu kadar sakatlanıyorlar anlayamıyorum.
    Cevapla
  • Kartal 1 5 ay önce Şikayet Et
    Abubakar olmasa bitiğiz, gedson da iyi, diğerleri ligte son beş takım oyuncusu
    Cevapla
  • Bjk56 5 ay önce Şikayet Et
    Masuaku için çok sakatlanan biri demişlerdi adınıda musakatu koymuştum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle