Hasan Arat'tan karşı hamle! Kulüp efsanesi ile anlaştı

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, futbol direktörlük görevi için kulüp efsanelerinden Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile el sıkıştı.

GİRİŞ 28.11.2023 13:02 GÜNCELLEME 28.11.2023 13:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta seçim heyecanı yaşanırken başkan adaylarından Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın seçimi kazanmaları halinde görev yapacak futbol direktörleri belli oldu. 

Serdal Adalı'nın hamlesine karşılık geldi

Serdal Adalı başkan olması durumunda futbol direktörlüğü görevi için Mehmet Özdilek ile anlaştığını açıklamıştı. 

Serdal Adalı'nın Mehmet Özdilek hamlesine başkan adayı Hasan Arat'tan karşılık geldi. 

Arat, başkan seçilmesi halinde futbol direktörlüğü görevi için Samet Aybaba ile anlaşma sağladığını açıkladı. Samet Aybaba'nın Futbol Takımları Genel Koordinatörü olacağını belirten Hasan Arat, "Biz sporu ve idareyi ayırıp hedefleri belirli bir noktada toplayacağız. Sporu sporcular yönetecek. Sporu spordan gelenler yönetecek. Kendilerinden gelen raporlar doğrultusunda biz kilidi açmak için çalışacağız. Beşiktaşlı sandığı gelsin oyunu atsın. Biz bir vizyon ortaya koyduk. Sporu bilenler, sporun içinden gelenler bunu iyi biliyorlar. Oluşturacağımız iskeletin Beşiktaş'taki lider Samet Aybaba olacak. Çok kıymetli bir görevlendirmedir. Altyapı, kadın futbolu, A takım hepsinin anahtarı Samet Aybaba'da olacak." dedi.


FEYYAZ UÇAR'A ÖNEMLİ GÖREV

Hasan Arat ayrıca yine Beşiktaş efsanelerinden Feyyaz Uçar'ın da futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacağını ifade etti.

Feyyaz Uçar, görüşlerini şu cümlelerle açıkladı:

 "Hasan Arat'a, böyle sorumluluk yüklü bir göreve beni düşündüğü için teşekkür ediyorum. Kariyerlerini sonlandırmış futbolcuların birçoğu, böyle bir görevi bekler. Çok azı buna erişir. Beşiktaş'ta kaptanlığımı yapan Samet Aybaba'yla, Rıza Çalımbay'la birlikte olmak çok güzel. İlerleyen dönemde bildiğim, tanıdığım, sevdiğim ortamda olacağım için çok mutluyum. Bu seçimde çok fazla proje konuşuluyor. Bu da bizlerin çok hoşuna gidiyor. Daha önceki seçimlerde kişiler üstünden yürürdü. Böyle bir ön hazırlığın içinde olmaktan gurur duyuyorum. Göreve gelirsek, sadece Beşiktaş için çalışacağım, Beşiktaş için mesai harcayacağım."



Futbolculuk döneminde 11 yıl siyah-beyazlı forma ile kaptanlık yapan Beşiktaş efsanesi Samet Aybaba, 2012-2013 'Feda' sezonunda da siyah-beyazlı takımda teknik direktör olarak görev yaptı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Angara lı 5 ay önce Şikayet Et
    samet gelince beşiktaş bitti hiç bir faydası olmayacak adam rıza insanlığı ve futboluyla bunlara 10 basar samet ancak siyaset yapar
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Yav arkadaş Rıza hocaya yine yol göründü. Me kabahati var adamın ya?
    Cevapla
  • Okan 5 ay önce Şikayet Et
    Hasan arat seçilsin çok istiyordum.. Ama bu melemenci abuk tiple anlaşması.. Bi git ya.. Psg diyor.. Vizyon diyor.. Gidip bunu getiriyor.. Gözümden düştün bir anda hasan arat..
    Cevapla