Beşiktaş maçı öncesi 'deplasman yasağı kaldırılsın' çağrısı

Ankaragücü, Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Lig karşılaşması öncesi deplasman yasaklarının kaldırılması için çağrıda bulundu.

Beşiktaş maçı öncesi 'deplasman yasağı kaldırılsın' çağrısı
Beşiktaş maçı öncesi 'deplasman yasağı kaldırılsın' çağrısı
GİRİŞ 27.11.2023 10:44 GÜNCELLEME 27.11.2023 16:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahalarında Beşiktaş ile yapacakları maçta siyah-beyazlı taraftarları stada davet etti.

Koca, yaptığı yazılı açıklamada, futbolu güzelleştiren en büyük etkenin taraftar olduğunu belirtti.

Gerek milli maçlarda gerekse Türkiye'nin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverlerin, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı verdiğini vurgulayan Koca, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu birliktelik, deplasman yasaklarının artık tekrarlanmamak üzere son bulması gerektiğinin en büyük göstergesidir. Bu sezon daha önce yasak uygulanan bazı müsabakalarda deplasman yasaklarının kalkmasını, ülke futbolumuzun gelişimi adına sevindirici buluyorum. Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam. Bu inançla, 3 Aralık'ta Ankara'da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz. Taraftarların takımlarına olan coşkulu ve tutkulu bağlılığını sonuna kadar göstereceği müsabakanın, ülke futbolunda deplasman yasaklarının artık yaşanmaması açısından da bir milat olacağına inanıyorum."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü Beşiktaş’ı gözüne kestirmiş galiba.
    Cevapla
  • YASAKSIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Deplasman yasağı kaldırılsın ama sadece kendi takımlarını desteklesin güvenlik önlemi alınsın taşkınlık olmasın.
    Cevapla
  • ANKARAGÜÇLÜ EMRE 1 yıl önce Şikayet Et
    GELSİNLER en doğal hakları ESKİ HUSUMETLER YOK ARAMIZDA
    Cevapla