Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların sebebi ortaya çıktı

Beşiktaş'ta özellikle son haftalarda yaşanan sakatlıklar can yakarken, olumsuz durumun nedenleri belli oldu.

Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların sebebi ortaya çıktı
Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların sebebi ortaya çıktı
GİRİŞ 25.11.2023 23:46 GÜNCELLEME 25.11.2023 23:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş'ta son dönemde yaşanan sakatlıklar dikkat çekiyor. Birçok futbolcusundan mahrum kalan Siyah-Beyazlılarda yaşanan sakatlıkların nedeni ortaya çıktı.

HIRVATLARIN AĞIR İDMANI PAHALIYA PATLADI

Sabah'ın haberine göre Burak Yılmaz'ın yardımcılığına getirilen Hırvat antrenörler Hari Vukas ve Toni Modric'in yaptırdığı ağır idmanlar, sakatlıkların artmasına neden oldu.

Şenol Güneş döneminde üç günde bir oynanan maçlardan dolayı hafif tempolu idmanlar yapıldığı vurgulanırken, Hari Vukas ve Toni Modric ile bu durumun tersine döndüğü bildirildi.

1 AYLIK SÜREÇTE 8 FUTBOLCU SAKATLIK YAŞADI

Hırvat antrenörlerin görev aldığı 1 aylık süreçte Cenk Tosun, Salih Uçan, Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Rachid Ghezzal, Tayfur Bingöl, Vincent Aboubakar ve Umut Meraş kas sakatlıkları yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Buyursunlar 5 ay önce Şikayet Et
    Kesin öyledir, hemen inandık zaten.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gitsinler bir de Bayern Münih'in antrenmanına çıksınlar bunlar ölürler ozaman
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler bedava Para ödüyor bunlara Arda İspanya ya gitti ne oldu sakatlandı neden Bayern Münih Real Madrid gibi takımlarda gibi Antrenman li olmadığı için
    Cevapla
  • Sakin 5 ay önce Şikayet Et
    Abudolar para yok oynamam dedi esir olmuş kulüp Dışardan o kadar belliki kimse bu laflara kanmaz Biz o topçunun eskidende böyle bir tip olduğunu biliyoruz. Yazık Türk gencini hazırlamayan bu adı büyük kulüplere. Sistem yutma öğütme sistemi TFF de adını değiştirmeli. Türk adında var yanlız küreselci zihniyet iliklerime girmiş bekle halkdan boykot. Kararlarınla öncü ol devlet.
    Cevapla
  • R...A 5 ay önce Şikayet Et
    Vallahamı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle