Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig'in yıldızı için karşı karşıya geldi!

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen Dario Saric için harekete geçtiğini duyurdu.

GİRİŞ 24.11.2023 11:24 GÜNCELLEME 24.11.2023 11:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un sezon başında satın alma opsiyonuyla Palermo'dan kiraladığı Dario Saric, performansıyla adından söz ettirdi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Dario Saric için ilgisinin bulunduğunu yazdı.

İstanbul'da oynanan Fenerbahçe - Antalyaspor maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un oyuncuyu beğendiği aktarıldı. Boşnak futbolcu için ilk temasın da başkanlar düzeyinde yapıldığı ve devre arasında bir kez daha Akdeniz ekibinin kapısının çalınabileceği öğrenildi.

Beşiktaş devre arasında Antalyaspor'la görüşecek!

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da oyuncu için Antalyaspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Dario Saric'in bonservisini almak Antalyaspor'un elinde.

1.2 milyon Euro ödemesi halinde Saric'in bonservisini alabilecek Kırmızı-Beyazlıların beklentisi ise 5 milyon Euro civarında elden çıkarmak.

Jakub Kaluzinski'nin sakatlanmasının ardından ilk kez Sivasspor mücadelesinde Kırmızı-Beyazlı formayı giyen Saric, o karşılaşmanın ardından 9 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. 832 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 2 kez de gol sevinci yaşadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Türk fitbolu 5 ay önce Şikayet Et
    Ben fabrika kuaracak kadar zengin değilim kardeş.devlet bir gün bu stadları yıkarda fabrika kurarsa senün çocukların torunların orda işe girer kazanç sağlar inşaallah.Yada onlar bir fabrika kurarlar millet ekmek yer sizin vesilenizle ,devlette kazanır millete inşaallah.Peki ya şimdi kim kazanıyor?
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Kim la bu . Bu haberi yapanda gazeteciyse vay halimize
    Cevapla
  • Abdurrahman 5 ay önce Şikayet Et
    Başlığı okuyunca mbappe yada haland sandım
    Cevapla
  • Türk fitbolu 5 ay önce Şikayet Et
    Adamların fotodaki haline bakın.mutlu mesutlar.milyon ero alsam topa vur(ama)mak için bende uçardım.bınları destekleyen taraftar olan kşm? Asgari ücretli ,memur,gariban.kardeşşş adam milyon ero alıyo.senin maaşın ne? Devlete millete ekonomiye ne faydası var bunların.8 yabancı 3 Türk neresi Türk takımı bunların neresi Türk futbolu??
    Cevapla
  • Türk fitbolu 5 ay önce Şikayet Et
    Milyon erolar havada uçuşuyor.asgari ücretli ücretsiz memur gariban çok kolay konuşuyorlar milyon eroları.kendine devlete millete ekonomiye çocuğunun gelişimine geleceğine ne faydası varsa.top peşinde ömür bitiyor.adamlar kral gibi yaşıyor.sözde TÜRK FİTBOLU 8 yabancı 3 TÜRK. kapatın futbolu,stadların yerine fabrikalar kurun.stadların hurdası bile ekonomiye katkı olur.
    Cevapla
  • Türk fitbolu 5 ay önce Şikayet Et
    Ben bir kişiyi ikna,edersem kardır.ismine rağmen sendende umutluyum yaşın ilerlesin düşüncen degişecektir saygılar kardeşim.şimdi söyle 8 yabancı 3 Türk bu Yürk takımımı
    Cevapla
  • Saçma 5 ay önce Şikayet Et
    Kur bir fabrika tutan mı var ama yok ben yattığım yerden konuşayım onlar yapsın gözün kaldıysa futbolcu ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle