Vincent Aboubakar'a flaş talip! Yeni adresini duyurdular

Suudi Arabistan kulüplerinin ilgilendiği Vincent Aboubakar'ı, Brezilya ekibi Internacional'in de transfer listesine dahil ettiği öne sürüldü.

Vincent Aboubakar'a flaş talip! Yeni adresini duyurdular
Vincent Aboubakar'a flaş talip! Yeni adresini duyurdular
GİRİŞ 22.11.2023 12:18 GÜNCELLEME 22.11.2023 12:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta hastalığı nedeniyle son 4 maçta forma giyemeyen Vincent Aboubakar sahalara dönmeye hazırlanırken gözler, hakkındaki transfer söylentilerine çevrildi.

Suudi Arabistan'dan taliplilerinin ocak ayında siyah-beyazlıların kapısını çalacağı ileri sürülen Kamerunlu yıldız için bir iddia da Brezilya'dan geldi.

"Kolay imza olmayacak"

Portal do Colorado'da yer alan haberde, daha önce Fenerbahçe'den Enner Valencia'yı alan Internacional kulübünün şimdi de Aboubakar'ı listesine dahil ettiği belirtildi.

Ayrıca, "Aboubakar'ın Beşiktaş'la sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor. Bu yüzden kolay bir imza olmayacak. Ancak Internacional, oyuncu için transfer döneminde büyük bir yatırım yapabilir." değerlendirmesinde bulunuldu.

18 maçta 11 gol 3 asist

Beşiktaş'ta bu sezon 18 maça çıkan 31 yaşındaki Aboubakar, 11 gol attı ve 3 asist yaptı.

Siyah-beyazlıların golcü araması da Aboubakar'ın takımdan ayrılma dedikodularını şiddetlendiriyor...

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Kartal 1 5 ay önce Şikayet Et
    İyi oyuncu görevini fazlasıyla yapıyor, o gidince şampiyonlar liginde 0 çektik gol atamadık, gidecek son oyuncu, taliscayı kiralayın bakın bakın ne oluyor abu 40 gol atar, adam kendi geliyor orta sahaya, alıp gol atıyor, abuya pas atacak adam yok, gezzal dökülüyor, gedson bir parça iyi, kim var başka
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    gönderin gitsin
    Cevapla
  • Acil 5 ay önce Şikayet Et
    Abukaçar piyasayı canlandırdı yine kerata, bizim kerizler başlar şimdi etrafında dört dönmeyi.
    Cevapla
  • Sakin 5 ay önce Şikayet Et
    Dolarbakar defol git sömürme paramızı daha artık
    Cevapla
  • cahil 5 ay önce Şikayet Et
    anlaşılan abu ile yine yarı yolda kalacağız aramız açılmadan satalım, weghors u geri alalım yarım kalan hesabını kapatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle