Hasan Arat: Bana karşı hepsi birleşti!

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, "Bana karşı hepsi birleşti, burası net. Eski TFF başkanı oturduğu yerde adayları çağırıp icazet vermeye kalktı. Bu düzen böyle devam etmeyecek." dedi.

Hasan Arat: Bana karşı hepsi birleşti!
Hasan Arat: Bana karşı hepsi birleşti!
GİRİŞ 20.11.2023 18:00 GÜNCELLEME 20.11.2023 18:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Hasan Arat, İnegöl'de taraftarlar ve kongre üyeleri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansmanda Beşiktaş'ın sahip olduğu malları hatırlatan Arat, "Beşiktaş’ı yönetenler bu sene transferde para harcamadık diyor ancak 60 milyon euro harcadık. Biz gelir gelmez büyük bir arazi alacağız, vaad olarak bunu vermiyoruz bu işi kesinleştireceğiz. Beşiktaş’a gelen herkes bir şeyler alıp gitti. Ben lansmanda Beşiktaş’ın mallarını açıkladım, herkes şaşırdı. Beşiktaşlıya kendi mallarını unutturdular" şeklinde konuştu.

"Bu seçim Beşiktaş’ın son çıkışıdır"

Yapılacak seçimin siyah-beyazlılar için kritik olduğuna vurgu yapan Arat, kongre üyelerine çağrıda bulunarak, "Bana karşı hepsi birleşti, burası net. Eski TFF başkanı oturduğu yerde adayları çağırıp icazet vermeye kalktı. Bu düzen böyle devam etmeyecek. Birbirleriyle kavga edenler, birbirlerinin karşısına aday olanlar nedense birleştiler. Bizim felsefemiz belli. Bu seçim Beşiktaş için en kritik seçimdir. Lütfen 3 Aralık günü oy vermeye gelecek olan tüm kongre üyelerimiz bu bilinçle sandık başına gelsinler. Taraftarlarımız süreci bu şekilde takip etsinler. Bu seçim Beşiktaş’ın son çıkışıdır" diye konuştu.

"Oyuncuları buraya indirince herkes heyecanlanacak"

Kendi projelerini çalışarak yola çıktığını aktaran Hasan Arat, şunları söyledi:
"Önce projeler yok dediler şimdi de yapamazlar diyorlar. Yapamaz diyenler kendi projelerini anlatsın görelim. Farazi oyuncu ismiyle kimseyi heyecanlandırmıyoruz, biz buraya indirince zaten herkes heyecanlanacak. Beşiktaş’ı aşağı çekmeye çalışıp kendilerini büyüttüler Beşiktaş’a büyük tahribat verdiler. Bütün tesislerimizi yok ettiler, insan utanır hala buradan ne götürürüm derdindeler."

"Yeni Açık'ın tamamını birleştireceğiz"

Stadyumun ile ilgili değişikliğe gidileceğini tekrar ifade eden Arat, "İstifa eden Asbaşkan çatıyı değiştireceğim deyince bir şey olmuyor başkan adayı çıkıp çatıyı değiştireceğim deyince olmaz diyorlar. Biz her şeyi çalıştık. Çatı konusunda Tüpraş ile de görüştük. Biz diyoruz ki Yeni Açık'ın tamamını birleştireceğiz. Bunu yapacağız, göreceksiniz" diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yavuz Sultan Selim 5 ay önce Şikayet Et
    Senin derdin Beşiktaş'ı ileri taşımak değil, Koç abinin dümenine su taşımak da ondan! Fenerbahçe, Koçgillerden 5 senedir tarihinin en kötü beticelerini görüyor. Sen gelsen Beşiktaş bugünlerini arar, derdiniz başka çünkü!
    Cevapla