Rıza Çalımbay'ı bekleyen zorlu fikstür

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Siyah-Beyazlılarla zorlu bir fikstüre giriyor. Çalımbay'ın öğrencileri 1 ayda 8 maça çıkacak.

Rıza Çalımbay'ı bekleyen zorlu fikstür
Rıza Çalımbay'ı bekleyen zorlu fikstür
GİRİŞ 20.11.2023 17:54 GÜNCELLEME 20.11.2023 17:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay getirilmişti.

Rıza Çalımbay, Süper Lig'de Beşiktaş'la çıktığı ilk maçta Başakşehir'i 1-0 yenmiş, özel maçta ise Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etmişti.

MİLLİ ARA SONRASI SAMSUNSPOR DEPLASMANI

22 Kasım'da yine hazırlık maçında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, milli aranın ardından ligde 26 Kasım tarihinde Samsunspor deplasmanına çıkacak.

Hafta arasında UEFA Avrupa Konferans Ligi'de Club Brugge'u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de Ankaragücü ile deplasmanda mücadele edecek.

DERBİ HAFTASINDA KONUK FENERBAHÇE

Rıza Çalımbay bu müsabakanın ardından Beşiktaş ile derbi sınavı verecek. Kara Kartal sahasında Fenerbahçe'yi 9 Aralık tarihinde ağırlayacak.

Derbi sonrası hafta arasında Kupa 3'teki son maçında Lugano deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, ligde 3 gün arayla önce Çaykur Rizespor deplasmanı, ardından iç sahada Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak.

ARA ÖNCESİ HATAYSPOR DEPLASMANI

Beşiktaş yoğun fikstürü 25 Aralık'taki Hatayspor deplasmanıyla tamamlayacak.

Böylece Beşiktaş 1 ayda 8 maça çıkmış olacak.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    oyuncu takviyesi olmadan bir cacık olmaz bu BJK dan en az üç tane oyuncu takviyesi olmadan unutun bu takımı forvet arkası birde defansa stoper transferi olmazsa olmaz
    Cevapla
  • Martı 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takıma ayrıca birde santrafor ve golcü kanat lazım
    Cevapla