Beşiktaş için gemileri yaktı! Menajerine özel talimat

Premier Lig devi Arsenal'da oynayan fakat ilk 11'de sürekli forma şansı bulamayan Mısırlı yıldız Muhammed Elneny'nin Beşiktaş'a dönmek istediği konuşuluyor.

GİRİŞ 20.11.2023 13:41 GÜNCELLEME 20.11.2023 15:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Muhammed Elneny, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın onay vermesi yönetimin de transferi gerçekleştirmek istemesi durumunda yeniden siyah-beyazlı formayı giyebilir.



Arsenal'da mutsuz


2019-20 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve sergilediği başarılı performans ile taraftarların beğenisini kazanan Mısırlı orta saha oyuncusu, Arsenal'da fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz.

Uzun yıllar, 'Topçular'da oynayan bu sezon ise sadece üç maçta toplam 12 dakika süre alabilen deneyimli oyuncunun sürekli oynamak istediği için menajerine Beşiktaş’la anlaşması için talimat verdiği belirtildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Elneny için Arsenal'ın zorluk çıkarması beklenmezken Beşiktaş'ta gerçekleşecek olan seçimi bekleyen 31 yaşındaki futbolcu da kendisine gelecek diğer teklifleri beklemeye alacak. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Magamed 5 ay önce Şikayet Et
    Yalan yalan.adam zaten yedek olsa oynuyo sampiyon olabilir.niye gelsin
    Cevapla
  • Kartal12 5 ay önce Şikayet Et
    Her maç 20 top alıyor rakipten neyini beğenmiyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çok isabetli olur
    Cevapla
  • İsi 5 ay önce Şikayet Et
    Yürü git nereye gidiyorsan. İhtiyacımız yok sana
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Hayır istemiyoruz , daha kaliteli oyuncu getirin yeter artık eski uüzleri görmek istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle