Aboubakar cephesinden Burak Yılmaz'a sert sözler

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar'ın özel antrenörü Selim Demirel, Burak Yılmaz'ın sözlerine sert bir cevap verdi.

Aboubakar cephesinden Burak Yılmaz'a sert sözler
Aboubakar cephesinden Burak Yılmaz'a sert sözler
GİRİŞ 14.11.2023 20:32 GÜNCELLEME 14.11.2023 20:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Süper Lig devi Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın Aboubakar hakkındaki söylemlerine Kamerunlu golcünün özel antrenörü Selim Demirel'den sert bir yanıt geldi.

ABOUBAKAR CEPHESİNDEN YANIT GELDİ

Selim Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, Burak Yılmaz'ı da etiketleyerek "İyi bir oyuncu olmanız sizi iyi bir antrenör yapmaz. Beşiktaş'ın herhangi bir tecrübeniz olmamasına rağmen size sunduğu fırsata karşı büyük bir saygı eksikliği" notunu düştü.

NE DEMİŞTİ?

Burak Yılmaz, Milliyet'ten Attila Gökçe'ye verdiği röportajda, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler" demişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • Kanunî 5 ay önce Şikayet Et
    Burak Yilmaz iyi bir futbolcu oldu. Fakat iyi bir antranör olmasi için daha zaman var. Beşiktaş kulübünde bu firsat kendisi için biraz ergen olmustur. Fakat yabancı futbolcularin bir çoğu paragöz olduğu kesin. Dışardan bu kadar futbolcu ithal etmekle ulke futbolu bir yere varamaz. Kaldiki Ülkemizin bu Ekonomik sartlarda bu değirmenin suyu nerden geliyor .
    Cevapla
  • Erkan 5 ay önce Şikayet Et
    Insan ne yaparsa kendi kendine yapar burak senin o dilin ileride asla tedavi edilemez bi hasara yol acar kesinlikle besiktas kulubunun sokagindan bile gecemez simdide milli takimi yakmaya gidiyo
    Cevapla
  • Uzmanı 5 ay önce Şikayet Et
    Burak yalan söylemez kesinlikle böyle bir şey var bunların hepsi paragöz
    Cevapla
  • Bora 5 ay önce Şikayet Et
    Nekadar calıştında nekadar hocasında işi gücü dalavere
    Cevapla
  • Boztepe 52 5 ay önce Şikayet Et
    Atibaya. Güvenilmez. En büyük hataydi. Bu adami getirmekle. Hani gecen yillari görmesek tmm ama bu adam güvensiz salin gitsin
    Cevapla
  • Özcan 5 ay önce Şikayet Et
    Abubakar demek istediniz sanirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle