Beşiktaşlı yıldız için flaş iddia! "Futbolu bırakabilirim"

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'ın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok üzgün olduğu ve yakın çevresiyle yaptığı konuşmada "Futbolu bırakabilirim' dediği öne sürüldü.

GİRİŞ 14.11.2023 13:26 GÜNCELLEME 14.11.2023 16:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta uzun süredir sakatlıklarla mücadele eden ve son olarak takımının Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Ghezzal ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.



"FUTBOLU BIRAKABİLİRİM"


Takvim'in haberinde Cezayirli futbolcunun yakın çevresiyle yaptığı konuşmada "Sürekli sakatlıklar yaşanıyorum bu şekilde devam ederse futbolu bırakabilirim" ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

31 yaşındaki Cezayirli yıldız, son olarak Başakşehir maçının 41. dakikasında sakatlanan Bakhtiyor Zaynutdinov'un yerine oyuna dahil olmuştu. Ancak maçın ikinci yarısına çıkamayan futbolcu ile ilgili teknik direktör Rıza Çalımbay, Ghezzal'ın ağlayarak sakatlığı nedeniyle oynamayacağını söylemişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Divan 56 5 ay önce Şikayet Et
    İki yıldır Beşiktaş Buna para ödüyor Bence bıraksın
    Cevapla
  • Nuri 5 ay önce Şikayet Et
    Zaten 31 yaşındasın mukavelen bitene kadar bjknin ekmeğini yersin. Nasıl kursagindan geçiyorsa yatar üçüncü yılı da bitireceksin
    Cevapla
  • sdz 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ghezzal ve aboubakar,iyi oyuncular ama karakter yok.ben bunların sakat olduğuna inanmıyorum..bunlar yatmaya gelmiş !!
    Cevapla
  • Başak 5 ay önce Şikayet Et
    Bencede bırakması gerekir. Beşiktaşada yazık dünyanın yatırımını yaptı boşa gitti.
    Cevapla
  • Ekonomi 5 ay önce Şikayet Et
    isabetli bir karar lütfen sende defol canım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle