Serdal Adalı'nın seçim vaatleri Beşiktaşıları heyecanlandırdı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, seçim vaatlerini açıkladı. Adalı, "Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim." dedi.

GİRİŞ 13.11.2023 14:22 GÜNCELLEME 13.11.2023 15:01
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, olumsuz sonuçların ardından istifa kararı aldı. Çebi yeni seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpte Hasan Arat ve Serdal Adalı resmi olarak başkan adayı olduklarını açıkladı. Emre Kocadağ'ın da başkan adayı olabileceği iddiaları basında yer aldı.

Daha önce Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde görev yapan Serdal Adalı adaylığını duyururken, iddialı vaatlerde bulundu. Adalı takıma üst düzey isimler getireceğini açıkladı.

"Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir. Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 34
  • İsa 5 ay önce Şikayet Et
    Taliska abubakar ile Arabistan'da soyunma odasında KAVGA etti buraya geldi nasıl olacak bu adama bunu hiç söyleyen olmadımı acaba
    Cevapla
  • Samet KARAKARTAL 5 ay önce Şikayet Et
    Adalı gelirse gelecek gibi görünüyor, doğru iki yaşlı yıldız getirir. Ama futbolcular zamanında alacaklarını kesinlikle alamaz ve bu da takımın çöküşüne sebep olur.
    Cevapla
  • ALİ KISA 5 ay önce Şikayet Et
    umurumuzda mı giden canlar, biz rahatız nasıl olsa tek eksiğimiz talisca, veya bir dünya yıldızı o da gelirse yaşadık deme keyfimize o zaman, alırız elimize kumandayı açarız maçlarımızı izleriz yıldızları, bizler modern müslümanlarız, ezilene hiç bakmayız, bakarsak acıyarak, tiksinerek bakarız ve hiç bir şey yapmayız, biz çok kaliteli müslümanız, çünkü her şeyimiz marka ...............
    Cevapla
  • ALİ KISA 5 ay önce Şikayet Et
    filistin de canlar yanıyor, biz nelerle uğraşıyoruz vay halimize, fenerbahçenin Trabzonspordan yenildiğini üzüldüğümüz kadar veya dilan polat mıdır nedir onu konuştuğumuz kadar filistin hakkında ne üzülüyoruz ne konuşuyoruz, ölen ölsün kalan kalsın der gibiyiz veya diyoruz,
    Cevapla
  • Türkiye 5 ay önce Şikayet Et
    Yav ne kadar boş konuşutorsunus bunın savasla filistinle nasıl bağdaştırıyorsunuz ya nerden biliyosun insanların filistin için üzülmediğini sanki bi tek sende vijdan var inanc var şu ön yargıyı bırakın artık ya elinizden gelse herkese kafir diyecekeiniz
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞK68 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş bundan sonra çöküşü yaşar mevcut adaylardan birşey olmaz!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle