Beşiktaş'ta, Burak Yılmaz'ın yerine sürpriz isim!

Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev'den ayrılan eski hocası Mircea Lucescu ile görüştüğü öne sürüldü.

GİRİŞ 07.11.2023 10:56 GÜNCELLEME 07.11.2023 10:56
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in ardından yoluna Burak Yılmaz'la devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Rumen basınında yer alan habere göre, siyah-beyazlıların, Dinamo Kiev'den ayrılan Mircea Lucescu ile görüştüğü belirtildi.

Lucescu'nun Dinamo Kiev'den ayrılmasının ardından teknik direktörlük kariyerine devam etmek istediği vurgulandı.

100. YILDA ŞAMPİYON OLDU

Rumen gazeteci Decebal Radulescu, "Bir bilgi aldım. Mircea Lucescu, Beşiktaş'la görüşüyor. Bakalım bu gerçekleşecek mi?" sözlerini kullandı.

Mircea Lucescu, daha önce 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. Rumen teknik adam, siyah-beyazlıların başında 2003 yılında 100. yıl şampiyonluğu yaşamıştı.



"ÇATI ADAY MIRCEA LUCESCU"

Öte yandan Akşam'ın haberine göre, daha transfer döneminde başlayan "Yönetim istifa" tezahüratlarının açtığı kriz, Şenol Güneş'ten sonra idareten görevi devralan Burak Yılmaz'ın da sonunu hazırlıyor. Yılmaz'ın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar Yönetim'de rahatsızlık yarattı. Pazartesi gerçekleşti. 'Seçim tarihine kadar kalıyor' haberleri çıksa da devam etme ihtimali zayıf kaldı.

"Emekli olmadım" diyen Lucescu'nun ise Beşiktaş'la görüştüğü öğrenildi. 78 yaşındaki teknik direktörü hem Çebi hem de başkan adaylığına hazırlanan Kocadağ istiyor. Çebi'nin durumuna göre kararını açıklayacak olan Asbaşkan Emre Kocadağ'ın aklında Sergen Yalçın da var ama ağır basan Lucescu... Daha fazla puan kaybı ve kaosa tahammülü olmayan Çebi, çekilmekten yana olsa da 'Kurt hoca'ya sıcak. Yani iki ismin de 'Çatı aday'ı Lucescu. Seçim öncesi bu hamle gelebilir... Emre Kocadağ kazanırsa Rumen teknik adamla devam edecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Poyraz 5 ay önce Şikayet Et
    Sergen bu takimin teknik direktörü olur
    Cevapla
  • Bursa kartalları 5 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına bu takım neden özkaynaklarına teslim edilmiyor
    Cevapla
  • Ali Rıza Gür 5 ay önce Şikayet Et
    Yazlıklar olsun bu takımı yönetenler Rıza hoca gibi çalışkan ve kendini ispatlamış hocam varken hoca arayıp duruyorlar neden hak edene hakkını verilmiyor
    Cevapla
  • Hüseyin 5 ay önce Şikayet Et
    Afrika takımı diyen adamımı getireceklermis. Yazik ya
    Cevapla
  • Hüseyin 5 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten doğru bir haberse akıl tutulması yaşıyor demektir bu insanlar.Uslanmayacağız 70lik dedelere takım emanet etmekte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle