Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a cevap!

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın sözleri üzerine açıklama yaptı.

Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a cevap!
Rıza Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a cevap!
GİRİŞ 06.11.2023 22:39 GÜNCELLEME 06.11.2023 23:19
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın sözleri sonrası flaş bir açıklama yaptı.

Taktik Mania'ya konuşan Çalımbay, "Burak Yılmaz'ın konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil! Burak Yılmaz beni de tanır, öğrencimdi. Kimseden bir şey istemem, zorlamam. Bir antrenör çalışırken hiçbir şeyine karışmam. Öyle şeylerle işim olmaz." dedi.

Herkesin adının geçtiğini söyleyen Çalımbay, "Antalyaspor maçını izledim. Futbolda böyle şeyler olabilir. Şenol Güneş ayrıldıktan sonra Beşiktaş'ta bir teknik direktör ihtiyacı oluşunca herkesin adı geçti. Benim adım geçti, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Tudor gibi teknik direktörlerin de adı geçti." ifadelerini kullandı.

"Kimsenin Beşiktaş'a emek vermiş insanlara laf söylemeye hakkı yok"

Deneyimli teknik adam, A Spor'a yaptığı telefon bağlantısında ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Burak beni kastetmemiştir. Söylediklerine katılmıyorum. Talihsiz bir konuşma oldu. Tekrar söylüyorum. Kimsenin Beşiktaş'ın büyüklerine, Beşiktaş'a emek vermiş insanlara laf söylemeye hakkı yok. Şu anda Beşiktaş'ta sıkıntılı durumlar var. Bu da atlatılmayacak gibi bir şey değil. Birlik beraberlik içinde olmak gerekiyor. Bu zor günlerde, sıkıntılar üst üste gelince problemler büyüyor. Son maça baktığınızda, kaybedilmemesi gereken bir maçtı. O maçı kaybedince moraller biraz daha bozuluyor. Ama her zaman Beşiktaş'ın hedefi vardır. Şu anda bana göre, ligde, Avrupa'da, Türkiye Kupası'nda hedefi var. Ama böyle devam ederse, küsmeler falan, biraz daha sıkıntılar olabilir."

BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

 "Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var. Bunları duyuyorum, izlemiyorum, etkilenmemeye çalışıyorum. Şimdi başkanımla konuşacağım. Eğer ben 3 Aralık'a, 4 Aralık'a kadar devam edeceksem, benim küçük bir isteklerim olacak. Ama olmayacaksa, ben yarın Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür edeceğim ve ayrılacağım. Bunu da söylüyorum. Benim hiç kimseden bir beklentim yok. Ama ben sabah, akşam burada çalışıyorum."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Yahya sürmen 5 ay önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz'ın iyi hoca olacak gibi dik duran merce konuşan bildiğinden şaşmayan biri futbolculuk kariyeri de öyledir.Bence gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcu mevki itibariyle
    Cevapla
  • nitekim 5 ay önce Şikayet Et
    burak'ı sevmem ama rıza haksız kusura bakmasın
    Cevapla
  • ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    sergen ertuğrul sağlam rıza veya başkabir beşiktaşlı gelsin
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    defol git Burak denen kişi istemiyoruz sen hicayı bırak o kulübe çaycı bile yapılmazssın sen
    Cevapla
  • Sivasspor 5 ay önce Şikayet Et
    Beşkitaş yönetimi ne kadarda aciz geçicide olsa bir teknik direktör getirilebilirdi.Burak iyi oyuncu olabilir ama daha 3 aylık yardımcı antrenör.rıza hoca en azından sezonuna kadar getirilebilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle