Fernandes: Taraftara karşı boynumuz bükük

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'a 3-2 mağup olan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, "Taraftara karşı boynumuz bükük" dedi.

Fernandes: Taraftara karşı boynumuz bükük
Fernandes: Taraftara karşı boynumuz bükük
GİRİŞ 06.11.2023 01:18 GÜNCELLEME 06.11.2023 01:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaştı. Antalyaspor mücadeleyi 3-2 kazandı.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş oyuncuları Gedson Fernandes ve Necip Uysal, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Gedson Fernandes: "Taraftara karşı boynumuz bükük" 

Gedson Fernandes maç sonrasında; "Kabul etmesi zor. Yine mağlubiyet. Elimizden geleni, gerekeni yapamadık. Kazanmak istiyorduk. Biz Beşiktaş'ız, daha iyisini yapmalıyız. Beşiktaş, mağlubiyeti bu kadar kolay kabullenmemeli. Taraftara karşı boynumuz bükük. Hep birlikte bu kötü gidişatın sorumlusuyuz." sözlerini sarfetti. 

Necip Uysal: "Bir türlü işler iyi gitmiyor"

Necip Uysal ise açıklamasında; "Çok üzgünüz. Penaltı pozisyonunda penaltı vardı. Bir türlü işler iyi gitmiyor. Her hafta toparlanmaya çalışıyoruz ama çok basit goller yiyoruz. Çok üzgünüz. Ne anlatacağım, ne konuşacağım bilemiyorum. Bize yakışmıyor. Düzeltmeye çalışacağız. Elimizden ne geliyorsa." ifadelerini kullandı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Gsli 5 ay önce Şikayet Et
    Ah gedson şimdi torreira ile oynayacaktın.
    Cevapla