Burak Yılmaz konuştu: "Olmuyorsa ayrılacağım!"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından, "Yarın başkanımla görüşeceğim, 3 Aralık'a kadar ben kalacaksam bir isteğim olacak. Olmuyorsa ayrılacağım." dedi.

GİRİŞ 05.11.2023 22:45 GÜNCELLEME 05.11.2023 22:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşme yapacağını aktaran Yılmaz, "Ben yarın saygılı bir şekilde başkanımın elini öper, ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, hakem yönetimine tepki gösterdi.

Federasyona da eleştiride bulunan Yılmaz, yabancı hakem yerine Türk hakemlerine destek verdiklerini ancak sahada doğrandıklarını vurgulayarak, "Keyfine göre 2 hafta maç verme. Beşiktaş’ın penaltısını vermemek bu kadar kolay mı? Bu kadar mı kolay. Nasıl ağabey ya. 'Biz güveniyoruz, inanıyoruz, Türk hakemleri' diyorlar. Yabancı hakem diye bağırıyorlar, 'Hayır bu bizim insanımız' diyoruz. Ama keyfine göre, bir maç bizi doğra, bir maç şunu doğra. Böyle bir şey yok. Fenerbahçe de şikayet edecek, Galatasaray da şikayet edecek, bizi yapılanları görüyorsunuz. Bu nedir? Beşiktaş’ta kaos var, biz de vuralım. Beşiktaş’ta kaos falan yok. Şimdi başkanımla görüşeceğim, hiç merak etmesin herkes. Ben yarın başkanıma saygılı bir şekilde elini öper ayrılırım. Ama kalıyorsam da birkaç isteğim olacak. Çok net" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • Bi bakıp çıkıcam 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu takımı batırdınız zaten takım havlu attı,beceriksiz yönetim neyi bekliyor daha da dibe vurmayımı,1.lig kulüplerinde bile iş yapmayacak stajyer burak Beşiktaş'ın başında aklıma mukayit olmaya çalışıyorum...
    Cevapla
  • Bjk 5 ay önce Şikayet Et
    Semihi ve ege demiri oynatmadın senden olmaz bırak
    Cevapla
  • adalet 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu FB hep şikayetçi bak bu haftada şikayetçi sen 2 penaltı al sonra kaçır tekrar al penaltı yaptırmak için trabzon sporun sırtından formayıçıkaracak kadar faul yap amasen penaltı adamların buz gibi golü iptal ama adamlar yine şikayetçi bunlara emzik verelim emzik.
    Cevapla
  • ekpssci 5 ay önce Şikayet Et
    38 yaşında daha çıksa maç yapar bu. Teknik direktör olarak açıklamaları fiyasko zaten
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın zor gününde elini taşın altına koydun. Teşekkürler Burak. Adamsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle