Burak Yılmaz: Terbiyesizlik yapana forma vermem!

Eric Bailly'i neden oyundan aldığını açıklayan Burak Yılmaz, "Sakatlık durumu yok. Tamamen yakışıksız bir hareketten dolayı Bailly'yi oyundan aldım." dedi.

GİRİŞ 05.11.2023 21:53 GÜNCELLEME 06.11.2023 09:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Eric Bailly ikinci yarının başında yerini Valentin Rosier'e bıraktı.

Maçın ardından açıklama yapan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, devre arasında soyunma odasında Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştığını söyledi.

"İlk yarı ikinci yarı bambaşka. Siyahla beyaz. İlk yarıdan sonra tamamen istediğimiz her şeyin olduğu, planımızın tuttuğu bir maçtı. İkinci devre biz de anlamadık neden böyle olduğunu. Bir sorumlusu varsa benim. Arkadaşları ben tercih ediyorum. Ben oynatıyorum. Biz de anlamadık neden böyle oldu. Bir sürü problem, sıkıntı var. Çözmeye çalışacağız. Söylemek istediğim çok şey var. Ben hiç kimseden bir şey istemedim. Başkanımızın yönetimimizin aldığı kararla elimi taşın altına koydum geldim. Bu da sonuna kadar. Bana teşekkür edilirse teşekkür ederim. Elimden geleni veriyorum. Beşiktaş forması benim için çok değerli, çok değerli! Galibiyetten daha değerli. Benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerlisi Beşiktaş forması. Ben arkadaşlara elim titreyerek veriyorum o formayı. Onlar bana kullanıp böyle geri vermemeli. Verdiysem de almasını bilirim. Umurumda değil. Hayatım da umurumda değil. 3 puan da umurumda değil. Galibiyet de umurumda değil! Önemli olan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim. Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar geri alırım. Bu kadar! Bunu net söylüyorum. Benim hiçbir şey umurumda değil. Teknik direktörlük kariyerim de umurumda değil. Ben teknik direktörlük yapmasam ne olur. Hiçbir şey umurumda değil. Beşiktaş formasını ben ilk 11 oyuncularımıza, sonradan girenlere elim titreyerek veriyorum. Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Ben kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun."

ERIC BAILLY VE TAYFUR BİNGÖL ARASINDA YAŞANANLAR

"Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 46
  • Burak 5 ay önce Şikayet Et
    Futbol boş iş ,paranı al yan gelip yat, ye iç keyfine bak.
    Cevapla
  • Milli Kartal 5 ay önce Şikayet Et
    Marcao Kerem'e canlı yayında yumruk attı bu kadar olay olmadı adamlar kendi içinde halletti, Burak amatörce davranmış
    Cevapla
  • fahri baba 5 ay önce Şikayet Et
    ne bu hırs yaw
    Cevapla
  • Bi bakıp çıkıcam 5 ay önce Şikayet Et
    Koskoca takım bu stajyere emanet ve gelinen son nokta game over,daha ağır kelimeleri hak ediyorsunda burası yeri değil ....
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş bir türlü eski güçlü ateşli haline dönemedi malesef. Galatasaray taraftarıyım ama Beşiktaş'ımızın ligden kopmaya başlaması, çekişmeli maç olmaması anlamına geliyor. Ben olaya, kazanan kaybeden olarak bakmıyorum. Oyunun kendisi, verilen mücadele ve hırs önemli benim için. Taraftarın coşkusu önemli. İnşallah toparlanırlar en kısa sürede. Eski Beşiktaş'ı özledim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle