Beşiktaş'tan açıklama! İşte Aboubakar'ın son durumu

Beşiktaş yardımcı antrenörü Hari Vukas, Antalyaspor maçı öncesinde Vincent Aboubakar'ın son durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan açıklama! İşte Aboubakar'ın son durumu
Beşiktaş'tan açıklama! İşte Aboubakar'ın son durumu
GİRİŞ 05.11.2023 19:22 GÜNCELLEME 05.11.2023 19:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Antalyaspor maçı kadrosuna alınmadı. Hasta olduğu açıklanan oyuncu hakkında, Beşiktaş yardımcı antrenörü Hari Vukas'tan açıklama geldi. 

Hari Vukas: "Aboubakar hazır değil"

Yardımcı antrenör Vukas açıklamasında; "Aboubakar hastaydı. Birkaç gün de hastanede yattı. Fiziksel olarak hazır durumda değil. Önümüzdeki maçta durumuna bakacağız." ifadelerini kullandı. 

Maç hakkında konuşan Hari Vukas; "Bu hafta maç olmadığı için yeteri kadar dinlendik. Defansta ve hücumda yapmamız gerekenleri yapacağız. Karşımızda da zorlu bir rakip var. Kazanmak istiyoruz."  dedi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • cahil 5 ay önce Şikayet Et
    Yakında Sergen gelir, haliyle aboubakar a yol görünür belli ki karın ağrısı var, weghorss gelir devre arasında sonra Beşiktaş izlemeye başlarız
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kaçacak herhalde yine bunlar boş oyuncu
    Cevapla