Derbi öncesi Aboubakar'la özel görüşme

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar ile özel olarak görüşecek.

Derbi öncesi Aboubakar'la özel görüşme
Derbi öncesi Aboubakar'la özel görüşme
GİRİŞ 18.10.2023 18:07 GÜNCELLEME 18.10.2023 18:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz, rakibi devirecek planını hazırlıyor.

Genç çalıştırıcının oyun sisteminde en önemli görev, yine takımın gol silahı Vincent Aboubakar'da.

ÖZEL OLARAK GÖRÜŞECEK

Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 16 maçta 11 gol, 3 asistle siyah-beyazlı takımı taşıyan Kamerunlu santrfora çok güvenen Yılmaz, milli takım dönüşü oyuncusuyla özel olarak görüşecek.

SON 5 MAÇTA 6 GOL

Son 5 maçta 6 gole imza atarak performansını yükselten 31 yaşındaki oyuncu, cumartesi gecesi Rams Park'ta yine ağları sarsıp serisini sürdürmeye çalışacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatan 6 ay önce Şikayet Et
    Niye antrenmanlarda girmiyor mu? Özel olarak görüşecek. Keşke milli takımda iken kendisiyle de biri özel olarak gorusseydi de penaltıyı kullanmaya gitmeyeydi.
    Cevapla